2777
2789
عنوان

بعضی مادرا عجیب بچه هاشونو خراب می کنن.

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست
مگه چی گفت .چه قضاوتی؟!

تو اطرافیانمون یک دختر رو با دوست پسرش تو خونه شون گرفتن همسایه هر جانشست بلند شد گفت این دخترشون فلان وچنان روزگار گذشت ده سال بعد دختر خودش با پسره تو خونش دیدن 

دنیا گرده میچرخه خواهرش هرکاری کرده شاید توبه کرده وخدابخشیده باشه نباید به زبون بیاره

والا هرکی جای خواهرت بود همین کارو میکرد مشکل از مادرتونه ببخشید اینجوری میگم البته  خواهرت ط ...

اره وگرنه بچه از اول تولد اینجوری نیست. زد خراب کرد با بچه بزرگ کردنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اطرافیانمون یک دختر رو با دوست پسرش تو خونه شون گرفتن همسایه هر جانشست بلند شد گفت این دخترشون فل ...

خواهره من راست راست تو خونه راه میره میگه خوب کردم نیازم بوده دلم خواسته اینجوری رفعش کنم شما دنبال توبه ای؟

اره وگرنه بچه از اول تولد اینجوری نیست. زد خراب کرد با بچه بزرگ کردنش

اشکال نداره تو حرص نخور چون کاری ک نمیتونی بکنی فقط اعصابت بهم میریزه

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
تو اطرافیانمون یک دختر رو با دوست پسرش تو خونه شون گرفتن همسایه هر جانشست بلند شد گفت این دخترشون فل ...

😐😏اون همسایه هست این خواهرشه.همسایه تمسخر و..کرده خواهرش برا تربیت کردن مادرش وفرق گذاشتن بین بچه ها تاپیک زده

کاربری دست دونفر
خواهره من راست راست تو خونه راه میره میگه خوب کردم نیازم بوده دلم خواسته اینجوری رفعش کنم شما دنبال ...

هر کار کرده با بی محلی و کم کردن ارتباطت باهاش بهش فهموندی کارت اشتباهه فقط محلش نزار اون الان تو سنی هست که دنبال توجه 

مربوط به تاپیکت نیست میپرسم  چجوری کارمند دولتی شدی؟ من دنبال کارم میخوام بدونم چیکار باید بکن ...

من با توجه به رشتم سرکار نیستم

امتحان  ورودی دادم جبه نگریدا ولی عموم هم پیشنهادم داد

من با توجه به رشتم سرکار نیستم امتحان  ورودی دادم جبه نگریدا ولی عموم هم پیشنهادم داد

آها موفق باشی

پس نمیدونی چجوری با رشته مربوط من میشه کارمند دولتی شد

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟