2777
2789

ترجیه میدم

انقدری که با هایده و مهستی حال میکنم حتی با خواننده های رپ مورد علاقم حال نمیکنم

نمیدونم شاید هم به عنوان یه دهه هشتادی زیادی عجیبم بخاطر سلیقم

عجیبی🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمسر و ته پلی لیستم نشخص نیستیدفعه از هایده میره روی پیشرو😂از پبشرو روی خارجی و.. چی بیشتر گوش مید ...

سوال سختی پرسیدی

معمولا آهنگایی مورد علاقم هستن که جدیدن و تازه دانلودشون کردم

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

منم همینطورررر

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اکثرا ادما همینن

دوره نوجوانی با خواننده های داغون حال می کنن

بعد چند سال که می گذره خودشون به این نتیجه می رسن صدا و اهنگ های طلایی مال همون خواننده های قدیمیه در وهله اول

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جدی؟ قدیمی فقط؟ چه اهنگی بیشترمن زیاد وقت اهنگ نیست متاسفانه مگه شبا اونم فقط گوش میدم حس اینکه جدی ...

اره بیشتر با قدیمیا حال میکنم 

رپ هم فقط شایع و یاس

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

چه هم سلیقهمن هیدن هم خوشم میاداگه اوکی بود چنتا رو معرفی کنمنم بگم

منم همینطور ، از قلم افتاد به همراه مهیار

از کدوم معرفی کنم؟ قدیمی جدید

منم همینطور ، از قلم افتاد به همراه مهیاراز کدوم معرفی کنم؟ قدیمی جدید

هر کدوم خوشت بیاد اوکیه

سال پیش شایع و هیدن یه البوم دادن رومانیا اون خیلی خوب بود

هنوز هم بعضی ترکاش دارم

از هایده هم فعلا اسیر تو قفلیم روش

هر کدوم خوشت بیاد اوکیهسال پیش شایع و هیدن یه البوم دادن رومانیا اون خیلی خوب بودهنوز هم بعضی ترکاش ...

اینه از فرهاد 

ورژن هوش مصنوعی اهنگ باید خیال این دل دیوانه هایده 

گوگوش یجایی توی قلبت هست

عارف ای غریبه

مرداب گوگوش

مرا ببوس 

گل یخ کوروش

منصور قرارمون یادت نره

هیدن نقطه جوش

همه اهنگام موردعلاقمن🫠

اینه از فرهاد ورژن هوش مصنوعی اهنگ باید خیال این دل دیوانه هایده گوگوش یجایی توی قلبت هستعارف ای غری ...

ممنون

منم چنتایی هست اپلود میکنم جایی لینکش میدم