2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس به کی بگیم🥲 

هیچکس به جز مادر آدمو درک نمیکنه حرفاش مثل یه مسکن قوی حال آدمو خوب میکنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

🥺🥺🥺

الان درکی از این بدبختیا ندارم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

منم معمولا به مادرم نمیگم نه بخاطر اینکه غصه ام رو میخوره (20 درصد غصه میخوره) بخاطر اینکه تا همیشه دیگه میخواد سرکوفت بزنه و تکه بارم کنه حتی اگر مقصر نباشم 

همدل که نیست هیچ، انگار کیف هم میکنه از غصه ام و با بی رحمی تمام بدترین جملاتی رو میگه که بدتر دلم هم میشکنه 

باور کنید همه مادرها مثل هم نیستن   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
تنها کسی که میشه باهاش درد دل کرد همین مادرهبجز اون هرکسی سواستفاده میکند یه روز

متاسفانه مادر من خودش یه پا غریبه هست برام 

اخ دلم که از غصه پره   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من تو سخت ترین شرایط و بیماری بودن حتی مادر و خواهرمم نذاشتم بفهمند بعد که خوب شدم فهمیدن 

خیلی گناه دارند کم حرص و جوششون دادیم حالا هم که تو خونه زندگی خودمونیم با فکر. و خیالمون اذیت بشن 

پس به کی بگیم🥲 هیچکس به جز مادر آدمو درک نمیکنه حرفاش مثل یه مسکن قوی حال آدمو خوب میکنه

بخدا که این جملات چقدر برام غریبه

چقدر گناه دارم که مادر دارم ولی از این امتیازات محرومم