2777
2789
عنوان

پاروا ویروس سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6297 بازدید | 49 پست
واسه ما خیلی ارزش داره هرکار واسش میکنیم شما هم پاشو برو دکتر عزیزم

میدونم ارزش داره که تلاش میکنی گلم، از لحاظ مالی ميگم سگ شما بایکی پولدار زندگی میکنه که بهش از هر لحاظ ميرسه وبرای با ارزشه اما منکه يه آدميم بایکی زندگی میکنم که هیچ ارزشی قائل نیست وبی. پوله،پس شانس سگ شما از شانس من بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ ساعت بعد از شروع اولین استفراغش بردم ینی روز دوم

خوبه درمان میشه نگران نباش مال منم اسهال خونی شده بود ولی خوب شد خیلی بیحال میشن افسردگی بی اشتها میشن دوسهدهفته طول میکشه تا دوباره ب حالت قبلی برگردن.... مال من خیلی لاغرم شده بود...🥲 دوبار بردمش دکتر

خوبه درمان میشه نگران نباش مال منم اسهال خونی شده بود ولی خوب شد خیلی بیحال میشن افسردگی بی اشتها می ...

فردا روز سوم ک مثبت شدن کیتش میگذره..

وقتی سرم تراپی میشن چرا اسهال خونی؟ بنظرت چقدر طول میکشه؟؟توله ب ۱۵۷۰۰ بود

۷۰۰ تا کم کرده تو این سه روز خیلی لاغر شده 

سگ شیطون و بازیگوش حالا ...

آره سگ خونه عموم رو انداختن بمن دومیلیون خرجش شد بهتره کلا خوب شده 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ببخشیدی سوال این بیماریهاشون فقط مخصوص خودشون هست ب انسان منتقل نمیشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
خداروشکر چقدر زمان برد؟ من تو این دو روز ۲ تومن شد

یکم رفت امد داشت عزیزم مثلا خوب میشد هی عودمیکرد فکرکنم این پاروای لعنتی همه گیره انگار چقدر حیوون دیدم گرفتن اصلا ازکجا میادنمیدونم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فردا روز سوم ک مثبت شدن کیتش میگذره.. وقتی سرم تراپی میشن چرا اسهال خونی؟ بنظرت چقدر طول میکشه؟؟تول ...

دیگه این بیماری خیلی خطرناکع و اسهال هم جزوشه.... برای من چهارروزه مراقبت کردم خوب شد نگران نباش زود بردیش حتما خوب میشه...

خداروشکر چقدر زمان برد؟ من تو این دو روز ۲ تومن شد

ببخشید نژاد سگتون چیه؟

یکم رفت امد داشت عزیزم مثلا خوب میشد هی عودمیکرد فکرکنم این پاروای لعنتی همه گیره انگار چقدر حیوون د ...

میگن دو هفته طول میکشه تا اوکی بشن.

ولی ۱ماه تو مدفوعشون پیدا میشه

باید مراقبت کرد بیرون نبرد تو محیطای عمومی

خدایا خیلی سخته این همه زحمت بکشی بعد ی نفهم بیخیال سگش باشه ببره بیرون منتقل کنن ب بقیه سگا