2777
2789
عنوان

پاروا ویروس سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 6301 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن دو هفته طول میکشه تا اوکی بشن. ولی ۱ماه تو مدفوعشون پیدا میشه باید مراقبت کرد بیرون نبرد تو م ...

آره دقیقا خوب میشه ولی نمیدونم قایم میشه تو بدنشون بخدا خودمونم موندیم دیگه تمام سگا میگیرن حتی یکی ازاشنااها توشمال مجموعه داره بیا وببین توله هاشون پاروا گرفتن اسهال شدیدسبزرنگ داروها اصلا گیرنمیادکاش فقط هزینش بود اصلا دارو کمه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
آره دقیقا خوب میشه ولی نمیدونم قایم میشه تو بدنشون بخدا خودمونم موندیم دیگه تمام سگا میگیرن حتی یکی ...

محیطو با اب و وایتکس ضدعفونی کنن 

منم امروز خوندم تو گوگل 

پیتبوله؟؟؟ پس شانس داره زنده بمونه نژاد قوی هست

بله.. همه بهم میگن نگران نباش هم قویه هم زود اوردی همم داروهاش خوبه ...ولی درد داره چون مامانشم ماله خودمه خودم بالا سره مامانشون بودم موقع زایمان کمکش کردم .خیلی دوسش دارم

محیطو با اب و وایتکس ضدعفونی کنن  منم امروز  خوندم تو گوگل

خوب شد گفتی چشم میگم گوشت خام خورده تازگیا سگتون خام خوردن گوشت هم تاثیرداره الان یادم اومد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من خودمم این کابوسو دارم😢حالش که خوب شد اگه یادت بود بهم بگی  میبردیش پیاده روی که گرفته؟؟&nb ...

عزیزم پاروا رو رد کرد دو روز بود حالش خوب بود امروز بی حاله