2777
2789

دیگه ۲۹سالمه دوادکتر ، هی برو بیا یبار کیسته یبار دکتر رفته مسافرت یبار خودت پول نداری بری ... آره خب حتما خیلی آدم بدی ام . هرچیزی وقت خودش خوبه منی که ۲۴ ازدواج کردم درحالیکه دوستام همه ۲۰و۱۸و۱۹ شوهر کردن ، منی که همه چیم دیر شد واقعا چه لذتی داره ۳۰سالگی بچه دارشی؟؟؟؟؟؟!!!! دلم میخواست الان یه دختر ۱۲و۱۳ ساله داشتم که بهم میگفت مامان یه خواهر یا برادر دیگه برام بیار... نه اینکه قیافه ناراحت شوهرمو ببینم که منو یه زن بی خیر میبینه... اینقدر بچه دار نشدم دیگه دلش نمیخواد حتی بیاد پیشم بخوابه!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه الان گلم ؟ چرا بچه دار نمیشی؟ من دیرم بالای ۴۰ بچه نیارن ۳۰ که چیزی نیس حتی بعضیا هستن ۳۵ به بالا هستن ازدواجم نکردن سنت نگذشته

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

چرا ارزش خودتو میاری پایین
تو بی خیری؟
فقط بخاطر اینکه بچه دار نشدی؟
29 سالگی دیره واسه بچه دار شدن؟
تو 45 سالگی هم بچه دار شی هنوز جوونی
فکر کردی همه دوستات از اینکه 18 سالگی ازدواج کردن خوشحالن؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

من اولین بچمو ۲۹ سالگی و آخری رو ۳۷ سالگی آوردم ، در مورد خودم میتونم بگم حوصله آخری رو با اینکه سنم بیشتر بود از همه بیشتر دارم، باهاش وقت میگذرونم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزیزم سی سالگی هم بچه دار بشی ان شاءالله،  خیلی خوبه. شما به دوستات نگاه نکن، به اونایی نگاه کن که بهردلیلی هنوز مجردن. درکل مقایسه کردن حال آدمو بد مبکنه، تو زندگی خودتو بکن عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عزیزم سنی نداری تو ملت ۳۰ سالگی ازدواج میکنن تازه چی دیر شده معنی زندگی مگه به ازدواج و بچس فقط؟

والا برا ما الان بچس چون دوستای شوهرم بعد ازماهم ازدواج کردن الان زناشون دومی سومی بارداره ...