2777
2789
عنوان

بیاید بگید توهرسنی بچه بیاری لذت بخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست

مامانم 37 سالش بود و من دنیا اومدم

درسته که تفاوت نسل، درک سخت میشه ولی اگه تربیتت درست باشه و بروز باشی اصلا اهمیت نداره تازه موقعی که همه اونا بچه هاشون میرن دانشگاه و تنها میمونن تو یکی رو پیش خودت داری که باهاش درد و دل کنی و حرف بزنی تا بخواد اونم بزرگ بشه به خودت میای 

البته ی ترس هست برای بچه ات که نکنه زود بلایی سرت بیاد، دلش بعضی وقتا میریزه ولی اصلا تفاوت سن مهم نیست به نظرم و لذت رو میبری

خودم سر بچه دومم ، یک سال و نیم بود بچه میخواستم و نمیشد ، همه کاری کردم ، داشتم دیونه میشدم با اینک ...

خب یکی داشتی من اگه یکی خدا بده دیگه خدارو اذیت نمیکنم همونم نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زندگیم استرسی شده مثلا شوهرم میاد میگه ما چرا بچه نمیاریم بهم میریزم بخدا دست خودم نیس

باهاش صحبت کن ، شوهرتم باید همراهت باشه ،درک کنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مامانم 37 سالش بود و من دنیا اومدم درسته که تفاوت نسل، درک سخت میشه ولی اگه تربیتت درست باشه و بروز ...

همین دیگه آدم دیر بیاره یکی بیاره اون یکی بعد از پدر مادر خیلی تنها میمونه که

باهاش صحبت کن ، شوهرتم باید همراهت باشه ،درک کنه

شغلشم بده تند تندماموریت میرع همکاراشم سالی یکی میارن یبار یکیشون ب شوهرم گفت زنتو زیاد دکتر بردی خرجش کردی یه زن دیگه میگرفتی ۳تا میاورد من اینقد دلم شکست

خب یکی داشتی من اگه یکی خدا بده دیگه خدارو اذیت نمیکنم همونم نمیده

میگم دیگه درکت میکنم ، با اینکه یکی داشتم اما روانی شدم تو اون یک سال و نیم 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
وای من....عقاید و طرز تفکرت چیزی نیست که من بتونم با دوتا جمله پشت این گوشی کمکت کنم... برو پیش یه ر ...

عزیزم من خودم دانشجوی دکترای روانشناسی ام چرا فکر میکنید روانشناسا خودشون علامه دهرن و اصلا مشکل ندارن و خودشونو کامل مدیریت میکنن من اصلا مشاوره نمیدم چون دوستامو میبینم زندگی داغونی دارن و رو زندگی دیگران نطر میدن بهترین روانشناس میشناسم به خانمهای کارورزش نظر داره ، عزیزم من الان شغلم مرتبط با رشتمه تا حدی اما تراپیست نیستم و مطب ندارم فقط اینو بدون آدمها از ناحیه چیزی ک ندارن ضعیفن و در مورد من درد دل ارومم میکنه تاحدی ... روانشناس فقط پول دور ریختنه چرا که اون راه حلیو ک بهت نمیده فقط به حرفت گوش میده و در آخر میگه خوشحال باش چون نمیتونی چیزیو تغییر بدی...

چرا فکر میکنی همه چیت دیر شده؟والا همه چیزت تازه زودم بوده خودتو مقایسه نکن با دوستات که انقدر زود ا ...

فرهنگ اقوام خانواده دوستام شاید اما دل خودم چی اونم هست میگه مامان پیر رو هیچ بچه ای نمیخواد! منو مامانم ۲۰سال تفاوت سنی داریم ولی مامانم میگه بچه دردسر نیاری راحتی من حتی مادرشوهرم اولین پسرش ۲۹سالگی آورده شوهرمنو ۳۱ تا۴۵م بچه آورده ولی الان شوهرمه ک اذیته و فک میکنه من دیگه نمیتونم بچه بیارم و این نظر اونم اذیتم میکنه

عزیزم من خودم دانشجوی دکترای روانشناسی ام چرا فکر میکنید روانشناسا خودشون علامه دهرن و اصلا مشکل ندا ...

ولی من برای مشکلی پیش روان شناس رفتم و واقعا کمکم کرد...و هیچ کدوم از این حرفهارو بهم نزد و راهکارش منطقی بود
البته این حرف شمارو هم که بعضی روان شناس ها فقط پیششون رفتن پول دور ریختنه قبول دارم...
و اما درباره خودتون...راستش من قصد بی احترامی ندارم
اما خیلی ناراحت شدم که این دیدگاهی که الان خوندم دیدگاه یک فرد تحصیلکرده است...و تفکری که باهاش مواجه بودم طرز تفکر کسیه که تو جامعه است...درس خونده است..اون هم چه درسی...روانشناسی!!!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
فرهنگ اقوام خانواده دوستام شاید اما دل خودم چی اونم هست میگه مامان پیر رو هیچ بچه ای نمیخواد! منو ما ...

مادرای ما سنتی بودن ماها دنیامون فرق میکنه خودمونو بروز نگه میداریم

زندگیتو رو این مثلای قدیمی نچرخون خودت رو ذهن شوهرتم تاثیر گذاشتی مطمئنا 

Life is too short to not enjoy