2777
2789
عنوان

رفیق صمیم میخاد با شوهرم باشه

2410 بازدید | 96 پست

خیلی حالم بده

من باردارم چند هفتس قشنگ حس کردم رفیقم داره نزدیک شوهرم میشه هی عشوه میادو بگو بخند میکنه 

یبار به شوهرم گفت شلوارت دوتا بشه زنت اتیشت میزنه نه؟منم این حرفشو شنیدم 

رفتم بهش گفتم حس نمیکنی زیادی صمیمی شدی انقد نچسب به شوهرم..

شاید باورتون نشه کسی که باهاش ۱۲ سال رفیق بودم بهم گفت نظرت چیه ویسایی که قبل ازدواجت بمن دادیو براش بزارم گوش بده یا عکسات (عکسا و ویسا راجبع یه پسر بود)

وای اشکم بند نمیاد نمیدونم چیکار کنم 😭خیلی چیزای بدی داره ازم 

فکرشو نمیکردم اینکارو کنه باهام

الان باید دستی دستی بشینم نگا کنم داره میچسبه ب شوهرم

الهی خیر نبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با همچین آدمهای سمی دوست هستید که باهاتون این رفتارها رو میکنن؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا قطع رابطه نمیکنی 

اگر ازش آتویی داری به روش بیار بگو یا از زندگیم برو یا پتتو میریزم رو آب 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من نمیدونم چه دلیلی داره پای دوستاتونو به زندگیتون باز میکنین؟از اول باید رابطتتو کمرنگ تر میکردی هیچ نباید میزاشتی بیاد خونت

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

خب کجا میبینن همو 

مگ همیشه ور دل همن 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

چ نامرده 

بگو اگه اینکارو کنه توام به خانودش همه چیو میگی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هیچ وقت به دوست اعتماد نکنیدددد

هیچ وقت

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران