دیگه ۲۹سالمه دوادکتر ، هی برو بیا یبار کیسته یبار دکتر رفته مسافرت یبار خودت پول نداری بری ... آره خب حتما خیلی آدم بدی ام . هرچیزی وقت خودش خوبه منی که ۲۴ ازدواج کردم درحالیکه دوستام همه ۲۰و۱۸و۱۹ شوهر کردن ، منی که همه چیم دیر شد واقعا چه لذتی داره ۳۰سالگی بچه دارشی؟؟؟؟؟؟!!!! دلم میخواست الان یه دختر ۱۲و۱۳ ساله داشتم که بهم میگفت مامان یه خواهر یا برادر دیگه برام بیار... نه اینکه قیافه ناراحت شوهرمو ببینم که منو یه زن بی خیر میبینه... اینقدر بچه دار نشدم دیگه دلش نمیخواد حتی بیاد پیشم بخوابه!!!!
چرا فکر میکنی همه چیت دیر شده؟والا همه چیزت تازه زودم بوده خودتو مقایسه نکن با دوستات که انقدر زود ازدواج کردن الان خیلیا از تو بزرگترن تازه دارن سبک سنگین میکنن ک ازدواج کنن یا نه. فرهنگ خانواده تون اینجوریه که انقدر فشار روته؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه اولم را ۳۳ سالگی به دنیا آوردم و آخری ۴۰ سالگی... تا قبل از اون هم مشغول درس و کار بودم. اصلا احساس نمی کنم دیر بود، چون هدف های شخصی خودم هم برام مهم بود.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
چرا ارزش خودتو میاری پایین تو بی خیری؟ فقط بخاطر اینکه بچه دار نشدی؟ 29 سالگی دیره واسه بچه دار شدن؟ ...
خدایی خوشحالن بچه دوتا ۳تا زندگی آروم سختیاشونو گذروندن من ولی واسه چیزی که زنای توی خیابونم باردار میشن هی باید برم دکتر نمیخوام خدایی نکرده ارزش زنو پایین بیارم نه، حرفم اینه هرموجودی حتی حیووناهم راحت باردار میشن ولی من نه ...
خانمی رو میشناسم که با ۳۸ سال سن یه دختر ۲۲ ساله داره،،، اجازه نمیده بیرون از خونه ، دخترش مامان صداش کنه ، چون دوست نداره بقیه بدونن دختر به این بزرگی داره ، کسر شان خودش میدونه،، پس فکر نکن همه اونایی هم که تو سن کم بچه آوردن الان خیلی راضی هستن و خوشحال و شما عقب موندی
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خدایی خوشحالن بچه دوتا ۳تا زندگی آروم سختیاشونو گذروندن من ولی واسه چیزی که زنای توی خیابونم باردار ...
وای من....عقاید و طرز تفکرت چیزی نیست که من بتونم با دوتا جمله پشت این گوشی کمکت کنم... برو پیش یه روانشناس اینو دوستانه بهت میگم...اوضاعت خوب نیست... ایشالا خیلی زود بارار میشی اما لطفا اگه بچت دختر بودم این چزارو بهش یاد نده:)
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
مشکلت چیه الان گلم ؟ چرا بچه دار نمیشی؟ من دیرم بالای ۴۰ بچه نیارن ۳۰ که چیزی نیس حتی بعضیا هستن ۳۵ ...
مشکلم پی سی او بودم تخمدان چپم، ولی یه تخمدانم سالمه کامل ولی بازم باردار نمیشم شوهرمم سالمه ... لوله هام بازه تخمک ماهی دوتا هم طبیعی داشتم بالای ۱۵و۱۸ ولی هیچ اتفاقی نمی افته