2777
2789
عنوان

بیاید بگید توهرسنی بچه بیاری لذت بخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست
چرا ارزش خودتو میاری پایین تو بی خیری؟ فقط بخاطر اینکه بچه دار نشدی؟ 29 سالگی دیره واسه بچه دار شدن؟ ...

والا به خدا

من خالم ۳۲ ازدواج کرد تازه گفت الان بچه نمیخوام ۳۵ سالگی یه دختر آورد مث ماه

چرا فکر میکنی همه چیت دیر شده؟والا همه چیزت تازه زودم بوده خودتو مقایسه نکن با دوستات که انقدر زود ازدواج کردن الان خیلیا از تو بزرگترن تازه دارن سبک سنگین میکنن ک ازدواج کنن یا نه. فرهنگ خانواده تون اینجوریه که انقدر فشار روته؟

Life is too short to not enjoy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه اولم را ۳۳ سالگی به دنیا آوردم و آخری ۴۰ سالگی... تا قبل از اون هم مشغول درس و کار بودم. اصلا احساس نمی کنم دیر بود، چون هدف های شخصی خودم هم برام مهم بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

این چه حرفیه

زن بی خیر دیگه چیه

مگه زندگی فقط بچه ست؟!

زن و مرد در کنار هم آرامش ندارن؟

من ۲۹ سالگی ازدواج کردم،الان ۳۳ سالمه،میخوام اقدام کنم

اول از نظر روحی پذیرش اون بچه رو داشته باش،بعدا

تربیتش خیلی مهمتر از به دنیا آوردنشه

انقدر هم منفی فکر نکن

چرا ارزش خودتو میاری پایین تو بی خیری؟ فقط بخاطر اینکه بچه دار نشدی؟ 29 سالگی دیره واسه بچه دار شدن؟ ...

خدایی خوشحالن بچه دوتا ۳تا زندگی آروم سختیاشونو گذروندن من ولی واسه چیزی که زنای توی خیابونم باردار میشن هی باید برم دکتر نمیخوام خدایی نکرده ارزش زنو پایین بیارم نه، حرفم اینه هرموجودی حتی حیووناهم راحت باردار میشن ولی من نه ...

وقتی تنها راه خوشبختی و موفقیت رو در بچه می‌بینی 👆

عزیزم دیگه چکار کنم دکترامم دارم میخونم بخدا دیگه انگیزه ای ندارم سرکارم میرم اگه موفقیت ایناس ک من اینارم دارم فقط دیگه زندگیم گرم نیست همین ، این مهم نیست آیا؟؟

خانمی رو می‌شناسم که با ۳۸ سال سن  یه دختر ۲۲ ساله داره،،، اجازه نمیده بیرون از خونه ، دخترش مامان صداش کنه ، چون دوست نداره بقیه بدونن دختر به این بزرگی  داره ، کسر شان خودش میدونه،،  پس فکر نکن همه اونایی هم که تو سن کم بچه آوردن الان خیلی راضی هستن و خوشحال و شما عقب موندی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من بچه اولم را ۳۳ سالگی به دنیا آوردم و آخری ۴۰ سالگی... تا قبل از اون هم مشغول درس و کار بودم. اصلا ...

عزیزم من از شما یه سوال دارم

اومدن بچه چقدر اختلال توی هدف هاتون بوجود آورد؟ چه مدت؟

خدایی خوشحالن بچه دوتا ۳تا زندگی آروم سختیاشونو گذروندن من ولی واسه چیزی که زنای توی خیابونم باردار ...

ای جااانم، عزیزم الان حالت بده، معلومه و من درکت میکنم.  ان شاءالله خدا دلتو بزودی زود با خیر و صلاح خودش، شاد کنه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
خدایی خوشحالن بچه دوتا ۳تا زندگی آروم سختیاشونو گذروندن من ولی واسه چیزی که زنای توی خیابونم باردار ...

وای من....عقاید و طرز تفکرت چیزی نیست که من بتونم با دوتا جمله پشت این گوشی کمکت کنم...
برو پیش یه روانشناس
اینو دوستانه بهت میگم...اوضاعت خوب نیست...
ایشالا خیلی زود بارار میشی
اما لطفا اگه بچت دختر بودم این چزارو بهش یاد نده:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عزیزم دیگه چکار کنم دکترامم دارم میخونم بخدا دیگه انگیزه ای ندارم سرکارم میرم اگه موفقیت ایناس ک من ...

چون دیدت اینه،،حس خوب فقط با بچه میاد ،،،اونم زیر سی،،،واقعا دکترا داری و در مورد سن بارداری همچین نظری میدی!؟

مشکلت چیه الان گلم ؟ چرا بچه دار نمیشی؟ من دیرم بالای ۴۰ بچه نیارن ۳۰ که چیزی نیس حتی بعضیا هستن ۳۵ ...

مشکلم پی سی او بودم تخمدان چپم، ولی یه تخمدانم سالمه کامل ولی بازم باردار نمیشم شوهرمم سالمه ... لوله هام بازه تخمک ماهی دوتا هم طبیعی داشتم بالای ۱۵و۱۸ ولی هیچ اتفاقی نمی افته