2777
2789
عنوان

بیاید بگید توهرسنی بچه بیاری لذت بخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست

یه مدت از فکر بچه بیا بیرون ،،، الان استرس بچه دار شدنه که نمیذاره باردار شی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مشکلم پی سی او بودم تخمدان چپم، ولی یه تخمدانم سالمه کامل ولی بازم باردار نمیشم شوهرمم سالمه ... لول ...

ببین وسط سیکلت برو سونو دیدی فولیکول هست شبش اقدام کنید من همین کارو کردم بار اول گرفت فولیکولم ۱۹ بود یه روز در میان رابطه داشته باش وسط سیکلت

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دیدت اینه،،حس خوب فقط با بچه میاد ،،،اونم زیر سی،،،واقعا دکترا داری و در مورد سن بارداری همچین ن ...

خب شخصیمه واقعا دلم میخواست همه چی در سن خودم و اوج جوونیم باشه برا ازدواجم سختی کشیدم هی بهم میخورد منم اهل رفیق و اینا نبودم که بگم مهم نیست اذیت میشدم الانم بچه هرجا میرم هرکی حتی زنی که ۴۹سالگی ازدواج کرده بچه داره من از دکتر دوا بیزارم ۶ماهه هرماه سر پریودم میرم اما ب نتیجه نمیرسه

مشکلم پی سی او بودم تخمدان چپم، ولی یه تخمدانم سالمه کامل ولی بازم باردار نمیشم شوهرمم سالمه ... لول ...

لایف استایلت رو تغییر بده 

فست فود، قند و شکر ، روغنای بازاری رو بذار کنار ،، یه ورزش سبک مثل پیاده روی داشته باش، استرس رو بذار کتار 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببین وسط سیکلت برو سونو دیدی فولیکول هست شبش اقدام کنید من همین کارو کردم بار اول گرفت فولیکولم ۱۹ ب ...

رفتم یبار دوتا فولی داشتم ولی نشد حتی آمپولم زده بودم خیلی افسرده شدم حس میکنم بدرد هیچینمیخورم

عزیزم من از شما یه سوال دارم اومدن بچه چقدر اختلال توی هدف هاتون بوجود آورد؟ چه مدت؟

من قبل از اینکه ازدواج کنم مهاجرت کردم، دکترام را خوندم و شاغل شدم. تقریبا به هدف های تحصیلی و شغلی رسیده بودم. زمانی که بچه دار شدم، یکسال خونه موندم. بعد از اون به سرکارم برگشتم.  بدون بچه آدم وقت بیشتری داره و خیلی بهتر می تونه برنامه ها را پیش ببره. ولی از اون طرف وجود بچه باعث میشه بیشتر منعطف باشی و سریعتر با تغییرات خودت را وفق بدی. و سعی می کنی بهتر از فرصت ها و وقتی که داری استفاده کنی. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب شخصیمه واقعا دلم میخواست همه چی در سن خودم و اوج جوونیم باشه برا ازدواجم سختی کشیدم هی بهم میخورد ...

یه چیزی بگم ،،، قرار نیست همه چیز همونجور که ما میخوایم پیش بره ، هر چیزی سر موعد خودش اتفاق میفته ،،،، اینارو میگم چون خودم دونه به دونه اش رو تجربه کردم 

لایف استایلت رو تغییر بده  فست فود، قند و شکر ، روغنای بازاری رو بذار کنار ،، یه ورزش سبک مثل ...

شاید باورت نشه فسد فود تو دوماه اخیر فقط یبار خوردم پیاده روی هروز تا محل کارم ، روغن محلی استفاده میکنم قندم زیر حد نرماله سویق گندم و جو عسل میخودم چای محلی استفاده میکنم چون سرکار میرم استرسم کمتره و اینکه تنها استرسم بارداریمه ک نمیشم!

یه چیزی بگم ،،، قرار نیست همه چیز همونجور که ما میخوایم پیش بره ، هر چیزی سر موعد خودش اتفاق میفته ، ...

همش اذیتم ب چیزایی رو میارم ک روحمو تضعیف میکنه همش میگم خدا چرا همه چیه من دیرررر اتفاق می افته؟

من قبل از اینکه ازدواج کنم مهاجرت کردم، دکترام را خوندم و شاغل شدم. تقریبا به هدف های تحصیلی و شغلی ...

دیگه من سرکارمم هستم نمیدونم چکار کنم خیلی خونم سوتو کورع

شاید باورت نشه فسد فود تو دوماه اخیر فقط یبار خوردم پیاده روی هروز تا محل کارم ، روغن محلی استفاده م ...

روغن محلی نه،،، روغن زیتون و روغن ارده کنجد

و استرس، ،، خیلی بده ، همه مواردم رعایت کنی ، اینو داشته باشی بازم اونی که باید بشه نمیشه 

من قبل از اینکه ازدواج کنم مهاجرت کردم، دکترام را خوندم و شاغل شدم. تقریبا به هدف های تحصیلی و شغلی ...

من تولیدی پوشاک دارم برنامه هایی برای یک سال آینده و توسعه کسب و کارم دارم و ۳۳سالمه از طرفی میترسم بیشتر طولش بدم بچه دار شدنو و از طرف دیگه فکر میکنم مادر شدن مسئولیت بزرگیه و منو از رویاهام دور میکنه حالا بین دو مساله موندم واقعا

یه مدت از فکر بچه بیا بیرون ،،، الان استرس بچه دار شدنه که نمیذاره باردار شی 

نمیتونم اصلا ، یبار در اومدم جاریم حامله شد دوباره مثل خوره رفت ب جونم باز بیخیال شدم دختر عموم باردار شد بچه دومشو من ک دیگه نمیتونم گول بزنم خودم با هرخبر تولد نوزادی من مثل چی میرم تو خودم

خودم سر بچه دومم ، یک سال و نیم بود بچه میخواستم و نمیشد ، همه کاری کردم ، داشتم دیونه میشدم با اینکه یه دختر داشتم ،،، آخرش دیگه رها کردم ، گفتم هرچی میخواد بشه، میشه دیگه ،،، و سه ماه بعد بدون اینکه اصلا مراعات چیزی رو کرده باشم، باردار شدم،،، چرا چون دیگه از فکر و خیال بچه اومده بودم بیرون ،استرس نداشتم 

روغن محلی نه،،، روغن زیتون و روغن ارده کنجد و استرس، ،، خیلی بده ، همه مواردم رعایت کنی ، اینو داشت ...

خب زندگیم استرسی شده مثلا شوهرم میاد میگه ما چرا بچه نمیاریم بهم میریزم بخدا دست خودم نیس