2777
2789
اشتباه کردی تعریف کردی ولی هنوزم دیر نشده یا خودت یا شوهرت مطرح کنین که دهنشو ببنده نیاز نیست مشورت ...

چجوری به ذگوشش برسونم 😑

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
بعضیا عادتشونه دیگه هرچیزی رو هرجا نشستن تعریف میکنن شایدم میخواد دلداریت بده بلد نیست البته خدا ر ...

هعی😔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اهمیت نده مردم حرف مفت زیاد میزنن. مراقب خواب و تغذیه ات باش بگو آدمای مثبت زندگیت بیان کنارت یا باهاشون تلفنی صحبت کن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

من بچه شش ماهه رو زایمان کردم بااینکه نیم کیلو بود بین زمین آسمون مونده بود کتفش گیر کرده بود آخرسر هرکار کردن دیدن نمیشه بیهوشم کردن بچه رو چرخوندن تا بتونم در بیارن بخیه نخوردم به شوهرت بگو بهش تذکر بده راجع به مسایل خصوصیت کنفرانس نده

من بچه شش ماهه رو زایمان کردم بااینکه نیم کیلو بود بین زمین آسمون مونده بود کتفش گیر کرده بود آخرسر ...

😐⁦شوهرم خودش از همه بدتره والا

من بچه شش ماهه رو زایمان کردم بااینکه نیم کیلو بود بین زمین آسمون مونده بود کتفش گیر کرده بود آخرسر ...

آخه شوهر بدبخت چه کنه. به مادرش تذکر بده ؟ بی خیال بابا 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

نگران نباش برا بچت درسته سخته ولی الان یه فرشته داری تو بهشت که بعدا هوات رو داره

انشاالله خدا جاشو هم به زودی سبز میکنه منم یه چندماهه سقط داشتم ولی بعدش خدارو شکر خدا یه دختر مهربون و دوست داشتنی بهم داد

آخه شوهر بدبخت چه کنه. به مادرش تذکر بده ؟ بی خیال بابا 

ببیم این اتفاق برای منم افتاد همه آدم حسابی نیستن من یه دوستم که شاهد این اتفاق بود برای غریبه ها گفته بود و حالا اتفاقی دهن به دهن چرخیده بود من بعدا تو یه جمعی دیدم یه آقایی اشاره به زایمان من کرد مخم سوت کشید که عوضی چرا براش مهم بوده و یادش مونده 

سر زایمان اولم هم خواهرشوهر همه جا تعریف میکرد یبار شوهرم تذکر داد گرچه جلو ما اینکار دیگه نکرد اما سعی کرد رعایت کنه 

مخصوصا زایمان نا موفق روحیه مادر رو به شدت بهم می‌ریزه

😓چی بگم تازه هی میگه قسمت این بوده 

دلیل اینکه بچه ات فوت شد نفهمیدی چی بود؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بدبختی بااینکه ازش متنفرم ریز ب ریز خودمم توضیح دادم ک چطور زاییذم .نمی‌دونم چرا توضیح دادم ولی خب م ...

چون میخواد به همه بفهمونه درد نکشیدی

تو همیشه بگو اینقدر درد کشیدم که خدا میدونه 

من زایمان کردم همه ی بدنم نابود شد 

حالا هی مادرشوهرم می‌نشست و میگفت فلانی اصلا درد نکشیده خوش به حالش😐

یه بار همسرم گفت... مادر یعنی چی درد نکشیده😠

حتما دور از جونش باید میمرد سر زایمان که شما میفهمیدی درد کشیده😂😂😂

دیگه تموم شد.... خودم الان همیشه جلوش میگم من اینقدر درد کشیدم، نابود شدم🤣🤣

سلام عزیزم 

سپیده دم پراز عشق

گلم میدونی چه اتفاقی بین شما افتاده؟.....سوءتفاهم

خدا شیطونو لعنت کنه باعث میشه شما زودرنج بشی

نه گلم باور کن اصلا من حس بدی از صحبتهاشون نگرفتم فقط بنده خدا کمی بی سیاسته شما هم خوب چون خییییلی اذیت شدی بابت این سقط و..... کم رنجیده خاطر شدی

از نوشتارت مشخصه دختر فهمیده ای هستی

بذار روی نابلدیش

ببیم این اتفاق برای منم افتاد همه آدم حسابی نیستن من یه دوستم که شاهد این اتفاق بود برای غریبه ها گف ...

نمیدونم عزیزم شاید تاثیر داشته باشه تذکر. آقایونم شاخک هاشون برای مسائل زنان حساسه مطمئن باش که خودشون کنجکاون . کاریش هم نمیشه کرد. اگر مادر شوهره شعور داشت اینکارو نمی‌کرد الانم بهش تذکر بدهدفقط گارد گرفتن و دلخوری. نمیدونم والا. 

آخ آخ آخ این یکی از خصوصیات مادرشوهر منه😐اخبار بی بی سی فامیل..هم از بقیه خبر میگیره هم خبر عروساش و دوماداشو با بروزترین و تجهیز ترین امکانات گزارش میده ولی خودشو هیچکس نمیدونه چی می‌کنه کجا می‌ره چی شدش و چی نشد😐🦂...

به همسرت در میون بزار و غیر مستقیم بگو حرف زدن بقیه و حتی سوال کردن و جواب خواستنشون باعث ناراحتیت میشه و نیاز داری تذکر بده...

حتی اینم تاکید کن که بخاطر حفظ احترام میسپری دستش که اوضاع آروم کنه

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻