2777
2789
عنوان

من معلمم بیاین ببینین درآمدم به زحمتش می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 66 پست
دانش آموز فرزند طلاق بود به بابا گفته بود خونه مادر هستم به مادر گفته بود خونه بابا،بعد چند روز گندش ...

ببین دانش آموز های من بدتر از اینن

بی فرهنگن و پایین شهری

بهشون گفتم دیگه نمیزارم کسی از کلاس بره بیرون 

یکیشون بدون اجازه رفت  بیرون  که داد زدم دعواش کردم 

یکی دیگه هم الکی گفت وای وای وای خون دماغ شدم برم بیرون؟ گفتم ببینم خونا رو، بعد دستمالشو برداشت دیدم خونی درکار نیست الکی میگه

من فلسفه درس میدم  مدرسه روستایی من خیلی خاصه شبانه روزیه با مدیر عالی بچه ها همه مودب و درسخ ...

ببخشید ولی از توصیفاتت خندم گرفت😂

خب تو چرا دلت میسوزه براشون دختر خوب؟؟ مثل خودشون یه کوچولو بیخیال شو خودتن زیاد اذیت نکن واسه کسایی که ارزش کارتو نمیدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فلسفه درس میدم  مدرسه روستایی من خیلی خاصه شبانه روزیه با مدیر عالی بچه ها همه مودب و درسخ ...

اضاف کاری رو اشتباه کردی گرفتی ماها فعلا اول راهیم کاش بتونیم موظف رو بریم

حقوقتون رو باید ماهی ۱۲ حساب کنی.چون شما هشت ماه کار میکنید.بعدم هر کار سختیای خودشو داره.معلمی نسبت ...

امیدوارم درست بشه دعا کن برام 

خیلی دلسرد شدم بخاطر رفتار دانش آموز ها و مدیر و معاون و بالا دستی ها 

ببین واسه معلمی که اندازه حقوقش کار کنه خوبه ولی منی که وجدانم اجازه نمیزاره کم بزارم جایی

واقعا عذاب میکشم و حقوقم هم به چشمم نمیاد

به نظرم حالا که اول کارته اضافه کاری و نرو که به اول به شرایط عادت کنی و قلق بچه ها دستت بیاد اینم ب ...

دبیر فلسفه توی مشهد

اضافه کاری نمیخواستم، سرگروه منطقه بهم رو زدن مجبور شدم قبول کنم 

امیدوارم درست بشه دعا کن برام  خیلی دلسرد شدم بخاطر رفتار دانش آموز ها و مدیر و معاون و بالا د ...

مطمعن باش درست میشه.شما هنوز ب اوت تسلطه نرسیدی،ب وقتش ب تعادل میرسی و زن حاجیم میشی

منم فلسفه😍😍 چه جالب آخ آخ گفتی کلاسی دارم ۳۳ نفره هییییچکدوم درسخون نیستن هیچکدوم بخدا میرسم خو ...

عه چه جالب

بیا تو ایتا با هم حرف بزنیم تبادل محتوا کنیم 

تو کدوم شهری

منم خیلی اذیت میکنن 

درسشون رو نمیخونن همش به چیزای حاشیه ای گیر میدن 

من معلم سومشون ام تو مدرسه اضافه کار

دو تا معلم رو عاصی کردن اونا رفتن 

از یکیشون یک ایراد گرفتن هر جلسه درمورد اون بحث میکردن، درمورد مبحث علیت صد بار براشون توضیح دادم هی می‌خواستن عیب در بیارن 

از اخر داد زدم سرشون گفتم یک مسئله مسخره رو دو هفتست تو دستتون گرفتین ولی کدرس کتابتون که اصلیه رو نمیخونین بسه دیگه 

کلی هم ناراحت شد دختره که هی این بحثو شروع می‌کرد 

اضاف کاری رو اشتباه کردی گرفتی ماها فعلا اول راهیم کاش بتونیم موظف رو بریم

آخه سرگروه منطقه بهم گفت بیا برو 

عاجزانه خواست 

چون این بچه ها همه معلم ها رو عاصی کرده بودن معلم فلسفه نداشتن 

مجبور شدم 

مطمعن باش درست میشه.شما هنوز ب اوت تسلطه نرسیدی،ب وقتش ب تعادل میرسی و زن حاجیم میشی

😂😂😂😂ممنون واسه آرزوی زن حاجی شدن

حاجی نمیخوام میترسم پیر باشه 

شازده باشه بعد با هم حاجی شیم😂❤️

تو چیکاره ای کارت چجوریه تعریف کن ازش

ببین موظفی کادر درمان ۱۹۶ساعته ک بالجبار وبدونن نظرخواهی حتما بهت حداقل سی ساعتم اضاف کار میخوره.از نگهبان دم در.سوپروایزر بخش.سوپروایزر بیمارستان.مترون.بیمار همراه بیمار،همکارای زیراب زن بخصوص خانوما.همه زیر ذره بینت دارن و باید بهشون پاسخگو باشی.همیشه حاشیه واعصاب خوردی با بیمارو همراه بیمار وهمکارا پیش میاد.برنامه کاری از اول ماه بدون نظرخواهی نوشته میشه.اصولا شیفتای شب وعصر وشیفتای شلوغ ماله تازه کاراست.اگه مناسبتی جشنی عزایی مریضی باشه چون برنامت از ی ماه قبل نوشته شده.تو نمیتونی بری چون شیفتی.عید وتابستون وزمستون اخر هفته هیچی هم معنی نداره