2777
2789
عنوان

من معلمم بیاین ببینین درآمدم به زحمتش می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 66 پست
ی موردشو میگید؟

دانش آموز فرزند طلاق بود به بابا گفته بود خونه مادر هستم به مادر گفته بود خونه بابا،بعد چند روز گندش دراومد خانم هر روز هر روز از کجا میاد مدرسه‌...

یا بچه هایی که از مدرسه در میرفتن بعد که غیبت اعلام میکردم پدر و مادر طلبکار میومدن که خودم صبح دم در پیاده اش کردم...

حرف های زشتی که به من یا بقیه همکاران میزدن که دلسرد بشیم دیگه باهاشون کاری نداشته باشیم ول کنیم بریم بی معلم بمونن

من محجبه هستم پارسال تو اغتشاشات بسیار اذیت شدم حتی از طرف دانش آموزان مخصوصا که مدرسه هم جای شلوغ و البته اعیان نشینی از شهر بود

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حقوقم 8200 هست  واسه 24 ساعت کار در هفته  ولی من از 5 صبح بیدار میشم و میرم  4 عصر ...

حقوقتون رو باید ماهی ۱۲ حساب کنی.چون شما هشت ماه کار میکنید.بعدم هر کار سختیای خودشو داره.معلمی نسبت ب کادر درمان تفریحه.شیفتای طولانی.معنی نداستن تعطیلی وغیر تعطیلی.عیدم نمیتونن پیش خانواده باشن.اول کاری هنوز مسلط سوار ب کار نشدی،درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ۱۵سال هست معلم هستم و هرچی میگی با گوشت و پوست و جان درک میکنم ،واقعا کار فرسایشی هست برای ه ...

من عاشق بودم ولی الان دارم سختی هاش رو میبینم 

نمیدونم دیگه احساسم چیه 

و اینکه من نمیتونم ول کنم 8 سال تعهد خدمت دارم 

روح و روانم تو مدرسه متلاشی میشه، اینکه دائم بخوای صحبت کنی و مشکلات رو هندل کنی جوری که راهگشا باشه 

مواظب اخلاق و رفتارت باشی که در مقام یک معلم اثر منفی نزاری... 

چالش های سختی که با مدیر و معاون پیش میاد 

واقعا همش خسته ام کرده 

به حقوقم به این چشم نگاه میکنم که جون و روح و انگیزه و انرژیم رو دادم و اون رو در مقابلش دارن بهم میدن... 

۸۷۰۰  ابتدایی ام بازم خوبه شما اضافه کار میگیرید....نمیدونم بخدا فقط دنبال اینم که عصر ها جایی ...

وای منم شغل دوم میخوام کنار معلمی

فک میکنم آتلاین شاپی چیزی بزنم

برا تولید محتوا آروم آروم جلو برو خودتو اذیت نکن کم کم و همیشه تازه اولشی و اینکه اره میصرفه چون محی ...

محیط کاری امن‌؟ از چه نظر میگی

همکار های فضول زیر آب زن خاله زنک که فقط میشینن دور هم چرت و پرت میگن و از خاله و عمو و شوهر و بچه تعریف میکنن 

و دائم زیر آب میزنن منتظرن یک چیزی بگی بزارن کف دست بالادستی ها

توقعات بالا و عجیب معاونین 

اصلا امن نیست محیط 

من توی یک مدرسه ام یک کلمهه هم با همکارام حرف نمیزنم

تو مدرسه اصلیم حرف میزنم ولی کم چون سریع میخوان سوژه بگیرن ازت

۸۷۰۰  ابتدایی ام بازم خوبه شما اضافه کار میگیرید....نمیدونم بخدا فقط دنبال اینم که عصر ها جایی ...

منم مثل تو ام 

خب اضافه کار میگیرم ولی 1 تومن پول سرویس مدرسمه چون وسط ک هاست ماشین شخصی نمیشه برد 

این خیلی بده که اسم من و گذاشتی رو خودت    

نه نه من اورجینالم شما های کپی هستی😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
سلام عزیزم منم معلمم پارسال فارغ التحصیل شدم من دو روز ۸ساعت دو روز ۴ ساعت میرم حرفاتو با گوشت و خ ...

من فلسفه درس میدم 

مدرسه روستایی من خیلی خاصه شبانه روزیه با مدیر عالی

بچه ها همه مودب و درسخون کلاس ها 15 نفره نهایتا

ولی من اونجا با معاون و مدیر زیاد درگیر میشم چون خیلی دخالت میکنن

مدرسه شهریم دختر ها ببخشید ولی خیلی سلیطه ان 

گاهی از نگاه هاشون میترسم، بهشون میگم تقلب بگیرم صفر میدم میگن ما انتظار داشتیم شما ما رو درک کنین😐😐 متوسطه دوم ان اصلا بدن دوستشون ندارم، سر دوست پسراشون رو هم چاقو میکشن دیگه بدون چجورین

مدرسه بی در و پیکره  توی پایین شهر مدیر بی خیالی داره و کلاس ها 40 نفرست همیشه توش سر و صداست سکوت معنایی نداره اونجا 

وقتی میرم اون مدرسه آخرش حالی میشم که دلم میخواد همه چیو رها کنم و برم، حالم از شغلم و خودم و آموزش و پرورش به هم میخوره 

به نظرم حالا که اول کارته اضافه کاری و نرو که به اول به شرایط عادت کنی و قلق بچه ها دستت بیاد اینم بدون که بعضی جاهاهم باید زهر چشم بگیری که حساب ببرن بچه ها همش با عزیزم قربونت برم هم نمیشه با نسل جدید تا کرد متاسفانه

دبیر چی هستی عزیزم؟ بومی کدوم استان؟

ما صده امون به هم نمیخوره بابا ۱۴۰۰ ای    

وای حواسم نبود😂😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من غکفلسفه درس میدم  مدرسه روستایی من خیلی خاصه شبانه روزیه با مدیر عالی بچه ها همه مودب و در ...

منم فلسفه😍😍

چه جالب

آخ آخ گفتی کلاسی دارم ۳۳ نفره هییییچکدوم درسخون نیستن هیچکدوم

بخدا میرسم خونه سمت چپم سنگینه سکته نکنم خوبه

نمیدونم قراره همینجوری باشه یا چون اول راهیم اینجوره😥😥