2777
2789
عنوان

من معلمم بیاین ببینین درآمدم به زحمتش می ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 66 پست
محیط کاری امن‌؟ از چه نظر میگی همکار های فضول زیر آب زن خاله زنک که فقط میشینن دور هم چرت و پرت میگ ...

جونت که در خطر نیست کنار کوره ی آلمینیوم که نیستی تو نیروگاه برقی که توش ازت میسوزونن نیستی مثل کارگر پرس کار پای دستگاه پرس نیستی مثل غصالا و غصابا نیستی مثل کارگرای معدن نیستی جونت که کف دستت نیست میدونم همنشین بد باعث عذابه ولی همین که جونت کف دستت نیست ما میگیم خدا رو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر ببخشید شما دبیری الهیات خوندین دانشگاه؟؟ اگه آره یه سوال داشتم ... میزارن توی مدر ...

سلام اره الهیات بودم

عربی که سهله بهت ریاضی هم میدن   کلا معلم کمه به همه قاتی پاتی همه چی میدن

خب حالا بحث اصلی اینجاست ویژگی دوم اینه که من از  5.6 سالگی عاااشق معلمی بودم شبانه روز توی ف ...

منم، معلمم... 

واقعا بچه ها عوض شدن، درس براشون هیچچچچچ معنی نداره. و کلا اومدن مارو مسخره کنن. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
سلام اره الهیات بودم عربی که سهله بهت ریاضی هم میدن   کلا معلم کمه به همه قاتی پاتی همه چی م ...

عهههه واقعا 

منم رشتم دبیری الهیاته

سال اول دانشگام.خیلی عربی دوست داشتم درس بدم همه میگن فقط دینی میدن وعربی نمیدن ....

والا همه از فامیل گرفته تا دوستام و رشته های دیگه مسخره میکنن میگن معلم دینی 🥲

عهههه واقعا  منم رشتم دبیری الهیاته سال اول دانشگام.خیلی عربی دوست داشتم درس بدم همه میگن فقط ...

خب بکنن چه اهمیتی داره منم گاهی مسخره میکردن ولی حتی یک درصد هم حتی یک ذرررره که  بگم برام مهم باشه نبودا

افتخارم میکنم با اینکه خیلی هم مذهبی نبودم و نیستم