2777
2789
عنوان

سقط مکرر

55 بازدید | 11 پست

خانما توروخدا بیایین بگین 

میشه بعد دوبار سقط 

اونم تو هفته ۹ و ۱۰

دوباره بارداری موفق داشت؟

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

چرا اینطوری میشه

دلیلش چیه

حالا دکتر کلی آزمایش گفته

که هزینه هاش خیلی بالاست

که ما حتی هزینه نصفشم نداریم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر بپرس اینجور چیز هارو اینجا کسی چیزی نمیدونه و ندونسته میان جواب میدن بیشتریا

دکترم گفت مشکل کروموزمی دارید

برو دکتر بپرس اینجور چیز هارو اینجا کسی چیزی نمیدونه و ندونسته میان جواب میدن بیشتریا

بعدشم میخوام ببینم برای کسی پیش اومده 

بدون دارو و درمان دوباره باردار بشه و موفقیت امیز باشه

خب گفت برطرف میشه ؟

چیزی نگفت

فقط گفت باید آزمایش ژنتیک بدید

ویه سری آزمایشای دیگه

چیزی نگفتفقط گفت باید آزمایش ژنتیک بدیدویه سری آزمایشای دیگه

یه سری دکترا پولکین یا با آزمایشگاه قرارداد دارن کلی به آدم آزمایش میدن 

به نظرم پیش یه دکتر دیگه هم برو 

ولی آزمایش داد خب انجام بده شاید با چیز کوچیکی حل بشه

یه سری دکترا پولکین یا با آزمایشگاه قرارداد دارن کلی به آدم آزمایش میدن به نظرم پیش یه دکتر دیگه هم ...

دوتا دکتر عوض کردم

دکتر خوب سراغ ندارم