2777
2789

داشتم تو تایپیک اون خانم مینوشتم :

الآن برخی ناراحت میشن من حرف بزنم چون زبانم تلخه و اصولا حق تلخه ولی واقعا این که من هم گفتم دیدم که لباس کهنه میپوشیدند تو عروسی مادربزرگه بهشون پول بده یا غذا تو خونه نمیخورن ناهار به جای اون شام عذر میخوام حقیقتا وحشی بازی در میارن !

یعنی پدر خسیسه چرا دروغ فامیل نزدیک هست ولی ۱۸۰ درجه با برادرش هم فرق داره

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@گلگلی29  

برای کلاس تگت کردم. 

هر چی داشته باشی میشه 

ایتا هم میتونی نصب کنی 

کلاسا انلاینه توی یه نرم افزار 

یا آفلاین که فایل برات فرستاده بشه 

برای تکالیف و... هم توی اون نرم افزار

بله

منم قصد دارم برم این دانشگاه

چون رشته طراحی پارچه رو فقط اینجا داره

و اینکه چون بچه کوچیک دارم نمیتونم هرروز برم سر کلاس

میتونم در هفته مثلا ۲ یا ۳ روز برم؟

و اینکه محیطش چطوره؟

مدرکش معتبره؟

شما راضی بودی؟

ممنون میشم جواب بدید

منم قصد دارم برم این دانشگاه چون رشته طراحی پارچه رو فقط اینجا داره و اینکه چون بچه کوچیک دارم نمی ...

مدرکش که معتبره منم راضی بودم 

محیطشم محیط خوبیه یعنی بچه بازی و دوست یابی و... نیست مثل یه سری کلاس های  دانشگاه های دیگه 

چون بیشتریا شاغلن یا درگیری خاص خودشونو دارن حداقل بچه های هم رشته ای من این طوری بودن 

مدرکش که معتبره منم راضی بودم  محیطشم محیط خوبیه یعنی بچه بازی و دوست یابی و... نیست مثل یه سر ...

از بابت اینکه کلاسام رو هر تایمی بخوام بردارم یا آنلاین بردارم دستم بازه؟

چون من بچه کوچیک دارم نمیتونم هرروز برم دانشگاه

منم قصد دارم برم این دانشگاه چون رشته طراحی پارچه رو فقط اینجا داره و اینکه چون بچه کوچیک دارم نمی ...

در مورد رشته شما نمی دونم چون ممکن عملی داشته باشی چطوریه 

ولی میتونی کلا کلاسا رو نری ولی اگه درس عملی داشته باشی حتما باید بری. من عملی نداشتم 

چارت درسی رشتت رو دانلود کن 

اینطوری مثلا 

چارت درسی رشته تربیت بدنی پیام نور 

جای اسم رشته، رشته خودت رو وارد کن 

کلاس ها هم بستگی داره چطوری باشه. خودت نمی‌تونی انتخاب کنی. معمولا ۸ تا ۱۲ جلسه داره هر درس توی ترم 

و یکی دو تا استاد هم بیشتر نداره 

مثلا یه ترم من دو روز در هفته ۱۰ تا ۴ دانشگاه کلاس داشتم 

یه ترم 

هر روز کلاس داشتم در حد ۲ تا باید دید اون ترم چطوریه