2777
2789

خوشحال می شم نحوه رفتار کردن و حدو مرض گزاری و نحوه برخورد با اعضای خانواده طرف مقابل رو بگید 

پ.ن:خواهر شوهر ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد می‌کنی یا عروسی؟

دو هفته دیکه تازهه نامزدیمه ولی احساس می کنم مادر نامزدم از همین الان یه رفتارای زیر زیرکی داره

مثلا همش بهش می گه: چرا فلان گل خریدی این که گرونه یا برو یه شیرینی ارزون تر بخر  در صورتی که خودش اصلا برای خواستگاری اقدام کرده بود.

البته خوب نامزدم هم بی توجه رفتار می کنه و فقط می گه باشه و کار خودشو انجام می ده

مرز *

وقتی خانواده ی همسرت اومدن سعی کن لباس رسمی بپوشی هیچوقت با لباس خونگی نیا پیششون

خیلی باهاشون صمیمی نشو ک هر چیز کوچیکی از زندگیتو بهشون بگی

هر گونه دکتری ک رفتی نذار بفهمن

عشق به همسرت رو هر روز بیشتر از قبل کن

قهر رو طولانی نکن و راهی برای اشتی همیشه باقی بذار

هیچوقت هیچوقت دعوای توی خونه رو بیرون نبر حتی به خواهر مادر برادر نگو خودتون با هم حلش کنید اگه یه موقع نشد با مشاور و خدایی ناکرده هاد شد به طلاق رسید بعد به خانواده ها بگو

اینو از منه کمترین داشته باش دعوایی ک رفت بیرون ده برابر بزرگتر میشه میاد توی خونه

وقتی شوهرت سرکار میره بدرقه اش کن وقتی از سرکار میاد برو استقبالش مردا خیلی اینکارو دوس دارن

تزئینات غذا و خونه رو فراموش نکن اگه شوهرت ندید خودت با یه جمله یا ترفندی بهش بفهمون

اگه ناراحتی یجور بهش بفهمون مردا خودشون نمیتونن درک کنن

مرز * وقتی خانواده ی همسرت اومدن سعی کن لباس رسمی بپوشی هیچوقت با لباس خونگی نیا پیششون خیلی باهاش ...

ممنونم جز محدود چیز هایی بود که تاحالا کسی بهم نگفته بود 

دو هفته دیکه تازهه نامزدیمه ولی احساس می کنم مادر نامزدم از همین الان یه رفتارای زیر زیرکی داره مثل ...

مادرشوهرا همینن

مادرشوهر من قبل اینکه بله بگم منو نیذاشت روی سرش

ینی انگار تنها دختری بودم ک روی زمین بود

التماس میکرد ک بله بگم

ولی الان هر بار ک میبینمش حتما یه چیزی میگه ک بهم بفهمونه تو نبودی بقیه میشدن عروسم یا تو تحفه چی بودی

کلا مادرشوهرا تا خرشون از پل نگذشته خوبن بعدش تازه رو میشه اون خوی پلیدشون

مادرشوهرا همینن مادرشوهر من قبل اینکه بله بگم منو نیذاشت روی سرش ینی انگار تنها دختری بودم ک روی ز ...

اخه من هی با خودم فکر کردم شاید من حرکتی زدم که فکر کرده می خوام از پسرش فقط پول بکنم؟ یا چمی دونم مریض شده اوقاتش تلخ شده؟

ممنونم جز محدود چیز هایی بود که تاحالا کسی بهم نگفته بود 

من فک کردم داری عروسی میکنی

برای عقد هم چندتا نکته ک اشتباهات خودم بود رو بهت میگم

البته بعضی اوقات بستگی به خانواده ی همسرتم داره

مثلا توی عقد حتی الامکان سعی کن خونشون نخابی

خوشیاتو زیاد بهشون نشون نده

کادوهایی ک همسرت برات میخره رو قیمتشو کمتر بگو

یا کلا نگو چیزی خریده

اگه مسافرت رفتید حتی الامکان خانواده همسر نیاد چون عادت میکنن و تا اخر عمر این روال میشه

از همسرت پیش خانواده اش هیچوقت گله نکن چون خودت بد میشی و اونا طرف پسرشونو میگیرن

خانواده ی خودتو هیچوقت فراموش نکن اما جوری هم نشه ک مجبور به انتخاب بین شوهر و خانواده ات بشی

نذار بهشون توهین بشه

حالا عقدی ولی وقتی عروسی کردی میفهمی ک تا الان هیچی ارزش خانواده نمیدونستی و چقد خانواده تعمت بزرگی بوده

اخه من هی با خودم فکر کردم شاید من حرکتی زدم که فکر کرده می خوام از پسرش فقط پول بکنم؟ یا چمی دونم م ...

مادرشوهرا همیشه فک میکنن عروسا میخان پسرشونو بچاپن

بعضی مادرشوهرا حتی بعد ازدواجم نمیتونن قبول کنن ک پسرشون یه زندگی جدا تشکیل داده و انتظار دارن هنوز به حرف اونا باشه و پولش خرج خودشون بشه

ان شا الله همه ی مادرشوهرا به بلوغ برسن خود ما هم مادرشوهرای عاقلی بشیم

من فک کردم داری عروسی میکنی برای عقد هم چندتا نکته ک اشتباهات خودم بود رو بهت میگم البته بعضی اوقا ...

واقعا ممنونم خیلییی لطف کردین منو شامل محبت و لطف خودتون قرار دادین و راهنمایی کردید.❤😘

مادرشوهرا همیشه فک میکنن عروسا میخان پسرشونو بچاپن بعضی مادرشوهرا حتی بعد ازدواجم نمیتونن قبول کنن ...

خدا کنه همشون به این بلوغ برسن که پسرشون بعد از ازدواج دیگه نمی تونه بیست و چهار ساعت روز ور دلشون باشه

واقعا ممنونم خیلییی لطف کردین منو شامل محبت و لطف خودتون قرار دادین و راهنمایی کردید.❤😘

خواهش میکنم عزیزم

من ک دیگه عروسی کردم و این راه رو هر طور بود طی کردم ان شا الله شماها اولین قدم هاتونو درست بذارید

به این بلوغ و درک رسیدید ک دارید ازدواج میکنید پس اول خودتون فکر کنید تصمیم بگیرید نتونستید مشورت کنید

برای تحمل رفتار و کردار و گفتار مادرشوهر هم کور کر لال باشید

با این کار ارامش خودتون رو حفظ کردید

خواهش میکنم عزیزم من ک دیگه عروسی کردم و این راه رو هر طور بود طی کردم ان شا الله شماها اولین قدم ه ...

یک دنیا ممنون امیدوارم که ارامش و سلامتی همیشه در زندگیتون به جریان باشه❤

من شوهرم خیلی خوش اخلاق هست البته با خودم فقط 

بعد مادر شوهر و جاریام میگفتن چی از دستش میکشی منم الکی میگم مجبورم😂😂😂😂

فقط یه مشکلی هست شوهرم جلو اقوامش یه جور رفتار میکنه که انگار همه کاره منم