2777
2789

صبح حالش بد بود خیلی گریه کرد حوصله نداشت بغلش کردم آروم شد هی می گفت مامان من لاک زدم مدیر دعوام می کنه گفتم باهاش حرف می زنم اینبار ببخشه عصر پاکشون کنیم رفتم بهشون گفتم سریع رفت تو کلاس  دست بچه رو کشوند و شروع کرد به غر زدن کاری کرد تا بچم گریه کرد 

خیلی دلم شکست آخه بچه 6ساله چرا اینقدر سرکوب می کنی لعنتی خودمون که همش در حال سرکوب شدن بودیم تو مدارس حالا نوبت بچه هامون اینجوری بچه از درس و همه چیز زده می شه 

کی باید این زنجیره قطع بشه یکمی اخلاقشون بهتر کنن یکمی با دنیای جدید خودشونو وقف بدن من نمی‌گم بی قانونی اما این طرز هم درست نیست

تازه من گذاشتم خصوصی مثلا 

حالم اونقد گرفته کلی کار داشتم جون ندارم یکیش انجام بدم بغض و اشکای بچم جلوی چشمم😭😭😭

بجای صحبت با مدیر 

صبح 10 دقیقه دستشو با پد پاک. میکردی 

منت نکشیدنو از الان بهش یاد بدید

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه با لاک مخالفم، ولی اصلا حق ندارند این رفتار رو بکنه.

همونجا باید با داد و بیداد از خجالتش در میامدی، حساب کار دستش بیاید.

حالا لاک زدن، آدم که نکشته بچه ... اول صبح.

اعصابم خورد شد

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا رفتی گفتی نیاز نبود ،،دختر منم گاهی داره و میگم برو بیا پاک میکنیم ،،چون دیده نمی‌شه ،گفتنش بود ...

خودمم گفتم ای کاش اصلا نمی گفتم چ می دونستم اینقد نفهم تشریف داره