2777
2789

امروز متوجه شدم قانون روز به روز بر علیه زنان میشه، در حال حاضر اگر مهریه رو از طریق دفتر خانه اجرا بگذارین برای آقا از طریق ثنا ابلاغ میشه و تا زمانی که زن بتونه اموال مرد رو توقیف کنه ، مرد کاملا فرصت داره اموال رو به نام دیگری بکنه و حساب هاش رو خالی کنه

این واقعا ظلمه کدوم مردی هست که وقتی این فرصت بهش داده شده این کار رو نکنه ؟

اگر جدیدا برای اجرای مهریه از طریق دفتر خانه اقدام کردین، لطفا پروسش رو اینجا توضیح بدین، این حداقل کمکی هست که ما خانوم ها میتونیم به هم بکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق  ثبت اسناد منظورتونه؟

به محض اجرا گذاشتن زن اگر مرد بفروشه و ب نام دیگری بزنه مصداق فرار از دینه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
عزیزم همچین هم نیست  تمامی معاملات ۶ ماهه اخیر مرد همه باطل میشه. بهش میگن معاملات ب قصد فر ...

اگه اموال شراکتی باشه مثلا سند خونه و زمین ب نام دونفر باشه قانونش چطوری ؟

از طریق  ثبت اسناد منظورتونه؟ به محض اجرا گذاشتن زن اگر مرد بفروشه و ب نام دیگری بزنه مصداق فر ...

آره پروسه ش رو میدونی،؟ اگر میدونی لطفا توضیح بده

بله میشه فرار از دین ولی برای اثباتش دوباره باید بری دادگاه و شکایت کنی و کلی دوندگی دیگه

اگه اموال شراکتی باشه مثلا سند خونه و زمین ب نام دونفر باشه قانونش چطوری ؟

ببین این توقیف ک میگن فیزیکی نیست یعنی قانون در خونه قفل نمیکنه. توقیف در معاملات هست و هر معامله ای نسبت به اون نسبت از سهم شخص انجام بشه بهرحال باطل میشه 

اگر هم بتونی خیلی دوندگی داره

بله متاسفانه 

دادگاه بری میگه ی خونه و ی ماشین حق مرد هست بیشتر از اون رو داشته باشه میتونی ازش بگیری

آخه کی تو این زمونه دوتا خونه داره

بعدشم مهریه رو برات قسط بندی میکنن مثلا سالی ۲تا

یعنی واقعا مسخرست

هیچ جای دنیا اینجوری نیست

زندان رو هم برداشتن همه جیز به نفع مردهاست متاسفانه 

به امید زن زندگی آزادی✌

تهش هیچی نیست باور کن....
آره پروسه ش رو میدونی،؟ اگر میدونی لطفا توضیح بده بله میشه فرار از دین ولی برای اثباتش دوباره باید ...

این کارها دگ این روزها سیستمی هست. 

الان تو سامانه ثبت همه چیز بروزرسانی میشه