2777
2789

زیاد خریدم میترسم خراب شه.. بریزم تو این سیر بزارم لاش اوکیه؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خریدم درش پلاستیکیه اره خیلی سفته درش هوا نمیکشه من هم سیر گذاشتم هم نمک

عزیزم الان چند وقته؟ هیچیش نشده؟

من خیلی میترسم حشره بیوفته... چند بار اینطوری شده خیلی عذاب کشیدم

عزیزم الان چند وقته؟ هیچیش نشده؟ من خیلی میترسم حشره بیوفته... چند بار اینطوری شده خیلی عذاب کشیدم

من دو ماهه،ولی من هر سال میخک میریزم اصلا هیچیش نمیشه خیالت راحت من یکسال نگه میدارم برنجامو خونه ام هم گرمه 

عزیزم برنج زیاد باید با چلتوکش باشه. ما با چلتوک میخریم هر دفعه ۵۰ کیلوش آسیاب میکنیم

نه بابا اونقدر زیاد نیست۶۰ کیلوعه اما ما چون دو نفریم و اکثرا خونه نیستیم به ندرت میخوریم میمونه خراب میشه

من دو ماهه،ولی من هر سال میخک میریزم اصلا هیچیش نمیشه خیالت راحت من یکسال نگه میدارم برنجامو خونه ام ...

باشه پس منم همینکارو میکنم. خیلی ممنون گلم🙏

من دو ماهه،ولی من هر سال میخک میریزم اصلا هیچیش نمیشه خیالت راحت من یکسال نگه میدارم برنجامو خونه ام ...

عزیزم برای هر ده کیلو چند تا دونه میخک میزاری لابلای برنجت؟و اینکه تو چه ظرفی نگه میداری؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

عزیزم برای هر ده کیلو چند تا دونه میخک میزاری لابلای برنجت؟و اینکه تو چه ظرفی نگه میداری؟

من یه بشکه ۳۵ کیلو خریدم از اونایی که درش خیلی سفته میخک هم دو نشت ریختم نمک ریختم خیالم راحت سیرم بذار 

من یه بشکه ۳۵ کیلو خریدم از اونایی که درش خیلی سفته میخک هم دو نشت ریختم نمک ریختم خیالم راحت سیرم ب ...

مرسی عزیزم.لطف کردی

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان