2777
2789
عنوان

چرا زندگیم اینجوری شد

691 بازدید | 14 پست

چندین ماهه با شوهرم دعوا داریم همش لج. ولجبازی شده قهر نمیکنیما حرف میزنیم ولی عین یخ شدیم کاش قهر میکردیم  تا بعدش دلتنگ بشیم ولی دیگه انگار هیچ حسی بهم نداریم قبلنا یه ساعت دیر میومد هزار بار زنگ میزدم الان حتی نمیخوام ببینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ساله  قبلنا هر چی میگفت کوتاه میومدم ولی الان جوابشو میدم قبلنا غرورمو له میکرد سو استفاده م ...

بهترین کار اینه ک رو در رو مشکلتون رو حل کنید اگ نمی تونید خوب حرف بزنبد خواسته هاتون روی ی کاغذ بنویسید 

رفتم ده روز رفتم ولی نه دل اون تنگ شد نه من

پس يه مدت سعي كنيد بدون بي احترامي با هم زندگي كنيد 

به هم گير نديد ، مسافرت بريد ، جاهايي كه با هم رفتيد و خاطره داريد بريد ، يه شب يه شام عالي درست كن يه پيام بهش بده و بگو بيا يه بار ديگه براي بهتر شدن زندگيمون و حال هر دومون يك بار ديگه از نو شروع كنيم ، فكر كن يه دوست قديمي رو دعوت كردي خونت ، ازش پذيرايي كن ، مطمئن باش اونم كم كم يخش باز ميشه لازم نيست براي شروع خيلي با عشق باشي فقط خودتو مجبور كن اين پروسه رو جلو ببري ، از روزهاي بعد اون پيشقدم ميشه اگر دريچه دلت رو به روش باز كني دلتو بدست مياره .

خیلی بهم بی احترامی کرد

گذشت كن ، بزرگوار و با احترام رفتار كن طوريكه همسرت خوبي رو ازت ياد بگيره بعد از وجود خودت و از رشد شخصيتت  لذت ببر ، با بي حرمتي هيچ جهش مثبتي در زندگيت انفاق نميفته ، كنترل رفتار و حرفهاي خودتو بدست بگير و زندگيتو بساز