2777
2789
عنوان

تولد یه خواهر مهربونه ❤️😘😘😘😘😘😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 343 پست
سلام تولدش مبارک چشم

سلام به روی ماهت عزیزم ممنون از مهربونیت ، قربون دل مهربونت بشم. انشاالله شاد و خوشبخت و حاجت روا باشی عزیزم ، از خدا میخوام هر چی خوشی و حال خوب تو دنیاست سهم قلب مهربونت بشه ، خیلی لطف کردی مهربون

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
نه عزیزم خیلی هم زود اومدی ، خواهر خوشگلم چنان بریز و بپاش و سوپرایز کرده که خودم هنوز تو شوکم ، بهت ...

ای جانم مرسی ازت همیشه ارزومیکنم ک خدابرات باخبرای خوش شوکت کنه و ممنون ازملوسک خوشکلم ویژه سوپرایزت کرده امروز یه چی دیگه سوپرایزخدابه همراهت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عزیزم ممنونتم خیلی هدیه ات باارزشه انشاالله لایقش باشم  ، انشاالله همیشه تو جشنا و شادی ...

زنده باشی قشنگم برات خوندم همینکه دلت شاد باشه برای من یه دنیاست فقط ازت می‌خوام برای بچم دعاکنین سرطان خوش خیم داره وپیشرفتی توزندگی نداره ممنون میشم خوشکلم ازت♥️ببخش ازت روزتولدت اینوخواستماخوشکلم محتاج دعاهستم🤲

به به مبارک باشه خواهر جانم  منم هدیه بهشون علاوه بر حمد،۱۰۰ تا صلوات هم میفرستم🥰🥰🥰

وااااای چقدر خوبی شما ، انشاالله همیشه تو جشنا و شادیا باشی و هر لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی تو دنیاست یکجا سهم دل مهربونت بشه عزیزم ، خیلی هدیه ات باارزشه مهربونم ، به جرأت میگم بهترین هدایای عمرم رو امروز از خدا گرفتم به واسطه مهربونی خدا با شما خواهرهای مهربونم آشنا شدم و خدا خودش شاهده شرمندم کردید مهربونترین ها ، واقعأ واژه ها در برابر این همه لطف و سخاوت شما حقیرند و زبان از تشکر قاصر از خدا میخوام خودش با سخاوت و مهربونی خودش براتون جبران کنه

سلام بر مهربونترین دوست دنیا

عزیزمی فداتشم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام . براشون حمد خوندم . تولدشون مبارک ان شاءالله حاجت روا بشن ❤

سلام ممنونم عزیزم بابت تبریک و هدیه قشنگتون ، انشاالله به واسطه آقا علی بن موسی الرضا به تمام حاجات و خواسته هاتون برسید و آرزوهاتون مطابق با حکمت و مصلحت الهی و برآورده به خیر بشه ، خیلی لطف کردید شاد باشید انشاالله

سلام ممنونم عزیزم بابت تبریک و هدیه قشنگتون ، انشاالله به واسطه آقا علی بن موسی الرضا به تمام حاجات ...

خواهش می کنم منم از شما ممنونم بابت دعای زیباتون 🤍

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

قربون مهربونیت برم من خیلی لطف کردی جانم ، از خدا میخوام هرآنچه برای بهترین و نزدیکترین بنده هاش کنا ...

خدانکنه جان دلم 

ممنونم 

به همچنین 😍❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
راستی اجی مریم یکی از دوستان اسمش مریمه اونم امروز تولدشه 😍😍😍😍

آره عزیزم دیشب تو تاپیک دیدم امروز هم ملوس مهربونم براش تاپیک زده ، انشاالله خدا برای هممون کنار هم عمر باعزت بده و تمام عمر سعادت اطاعت و فرمانبرداری از خدای یکتا رو داشته باشیم و لحظه لحظه عمرمون به عبادت و بندگی خدا مشغول باشیم

چشم  عزیزم حتما😍😍😍❤❤❤

سلام عزیزم ممنونم گلم ، چشمت منور به گنبد طلایی آقا اباعبدلله الحسین (ع) عزیز دلم خیلی لطف کردی ، انشاالله چشای خوشگلت همیشه شاهد خوبیا و خوشیا و قشنگیای دنیا باشه و خوشبختی و سعادت سهم قلب مهربونت باشه.

زنده باشی قشنگم برات خوندم همینکه دلت شاد باشه برای من یه دنیاست فقط ازت می‌خوام برای بچم دعاکنین سر ...

عزیزم خدا براتون نگهش داره گلم نگران نباش ، بچه ها بدنشون در مقابل بیماریها مقاوم تره ، گلم انشاالله هر چه زودتر لباس سلامت و عافیت به تن میکنه ، حتمأ حتمأ حتمأ امشب به شرط لیاقت و به شرط حیات سر نماز شب دعاش میکنم و مطمئنم خدایی که وعده اجابت دعا در حق دیگران و اجابت دعا در نماز شب رو داده ، انشاالله به لطف و مهربونیش دستام رو خالی بر نمیگردونه ، یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

عزیزم خدا براتون نگهش داره گلم نگران نباش ، بچه ها بدنشون در مقابل بیماریها مقاوم تره ، گلم انشاالله ...

عزیزدلم مرسی بابت قلب مهربانت ممنونم ازت ک قابل دونستی وببخش روزتولدت اینوازت خواستم چون مادرم ومیدونی ک قلب مادراب بچشون بستس .الهی ازخداهرچی بخوای بهت بده قشنگم خداروشکرک لایق دونستی قشنگم♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💚💜💚🤎💜🤎💜🤎💙💜💙💙💚💙💛💙💛💛❤️🧡❤️🧡🧡💚🧡💙💙💚💜💜💚💜💙🤎🤍🤍🤍🤍💙💛💛💛💚💙تقدیم با عشق💖💗💖💗💖💓💖💗💖💓💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💖💗💗💗💗💖💗💖💗💖💖💖💖💖💖💗💖💖💗💗💓💓💞💞💞💕💞💕💞💕💓💕💞💟💟💟💟💞💕💞تولدت مبارک💞💕💞💕💞💕💞💕💞💕

خسته نباشی خواهر گلم ، واااای خدای من فکر نمیکردم یه روزی رو ببینم که تو مهمونیام خواهرم باشه و از مهمونا پذیرایی کنه و خوش آمد بگه و از کادوهاشون و اومدناشون تشکر کنه ، باور کن شاید این چیزا برا شما عادی باشه ولی برا من مثل یه رویای شیرینه ، چقدر خوبه خواهر داشتن ، ممنونتم عزیزم برام سنگ تموم گذاشتی گلم ، چه خوب که به دنیا اومدی و چه خوبتر که دنیای من شدی ، هر چی بگم از زیبایی مطلب هیچی رو نمیتونم ادا کنم فقط بدون که بهترینی و خواهری رو در حقم تموم کردی ممنونتم بهترین خواهر دنیا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت بشم  چشمت سلامت عزیزدلم 😍

🌷❤️❤️❤️❤️❤️💖💖

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
عزیزدلم مرسی بابت قلب مهربانت ممنونم ازت ک قابل دونستی وببخش روزتولدت اینوازت خواستم چون مادرم ومیدو ...

قربونت برم من همینکه لایق دعا کردن برای فرشته نازنینت باشم برام یه دنیاست ، چه سعادتی بالاتر از اینکه لایق دعا در درگاه باریتعالی باشی اونم برای یه فرشته مهربون و مادر مهربونتر از خودش ، الهی همیشه دلت شاد باشه مادر مهربون و شاهد خوشبختی و موفقیت و پیشرفت فرزندت باشی ❤️❤️❤️