2777
2789
عنوان

تولد یه خواهر مهربونه ❤️😘😘😘😘😘😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 343 پست
چشم  عزیزم حتما😍😍😍❤❤❤

چشمت سلامت عزیز دلم مرسی 😍❤

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنونم دوست عزیز خیلی لطف کردید ،  انشااللههمیشع لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی تو دن ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزپ تولدش خیلی مبارک باشه خوشبخت و سالم باشه همیشه. برای خودت و ایشون سوره حمد میخونم

ممنونم مهربون از تبریک و دعا و هدیه قشنگتون ، خیلی برام باارزشه ، بهترین هدیه عمرم همین دعاها و قرائت آیات و سوره قرآنه ، انشاالله که لایقش باشم ، من که دستم از جبران خالیه از خدا میخوام خودش با بخشش و سخاوت خداگونه اش هدیه باارزش شما رو جبران کنه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
تولدش مبارک چشم گلنازم❤️❤️❤️

قربون مهربونیت برم من ، کاش برای جبران اینهمه خوبی و محبت کاری از دستم بر میومد ، از خدا میخوام خودش برات دنیا رو گلستون کنه و مسیر زندگیت رو هموار و گلباران کنه انشاالله

به به مبارکا انشاالله 120 سالگیش با ارزوی بهترینا چشم 2تا خوندم

ممنونم عزیزدلم بابت تبریک و هدیه قشنگت ، خیلی هدیه باارزشیه ، حتمأ قدردان محبتت هستم ، انشاالله همیشه زیر سایه بیرق آقا علی بن موسی الرضا زندگیت بهشت باشه و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

ممنونم عزیزدلم بابت تبریک و هدیه قشنگت ، خیلی هدیه باارزشیه ، حتمأ قدردان محبتت هستم ، انشاالله همیش ...

مرسی بابت دعای قشنگت گلم انشاالله 120 سالگیت انشاالله خواسته هات بشه داشته هات 

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
سلام قشنگم ممنونم ازت 🥰تولدت مبارک مریم جان الهی سقف آرزوهات برات انقدرکوتاه بشن ک دستت ب همه آرزوه ...

ممنونم عزیز دلم از تبریک قشنگت دعا میکنم خدای مهربون بهترین ها رو تو دنیا گلچین کنه و نصیب قلب مهربونت کنه .شاد باشی عزیزم

براشون صدتاصلوات ویه آیت الکرسی میخونم🥰♥️

واااای عزیزم ممنونتم خیلی هدیه ات باارزشه انشاالله لایقش باشم  ، انشاالله همیشه تو جشنا و شادیا باشی و هر لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی تو دنیاست یکجا سهم دل مهربونت بشه عزیزم ، خیلی خیلی لطف کردی من که دستم خالیه برای جبران و زبانم قاصره برای تشکر، از خدا میخوام خودش با سخاوت و بخشش و مهربونی خودش برات جبران کنه

زنده باشی گلم راستی جشن تموم شده دیر اومدم🥺

نه عزیزم خیلی هم زود اومدی ، خواهر خوشگلم چنان بریز و بپاش و سوپرایز کرده که خودم هنوز تو شوکم ، بهترین روز زندگیم بود ممنونم از بودنتون و همراهیتون عزیزم

ممنونم عزیز دلم از تبریک قشنگت دعا میکنم خدای مهربون بهترین ها رو تو دنیا گلچین کنه و نصیب قلب مهربو ...

زنده باشی خوشکلم دنیات روبالبخندت زیباوزیباترکن خداروشکرک قلب مهربونی داری وبرام همچین دعایی کردی ممنونم ازت 🥰🍰تازه کیکم خوردم خوشمزه بود مرسی🥰