2777
2789
عنوان

تولد یه خواهر مهربونه ❤️😘😘😘😘😘😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 343 پست
صبحت بخیر جانم  حمد خوندم  فدای دل مهربانت چقدر خوبی تو ❤️😍

قربون مهربونیت برم من خیلی لطف کردی جانم ، از خدا میخوام هرآنچه برای بهترین و نزدیکترین بنده هاش کنار گذاشته برات بخواد و همیشه تو تمام لحظات زندگی شاد و سرافراز و خوشبخت باشی انشاالله

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عشقم 😍😍😍😍😍😍😍😍 تولدش مبارک باشه هدیه من ۵مرتبه سوره حمد💋💋🥰🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوست مهربونم ، خیلی خیلی ممنونتم ، خیلی هدیه باارزشیه ، انشاالله لیاقت اینهمه خوبی و مهربونی رو داشته باشم ، از خدا میخوام مسیر شادی و خوشبختی و سعادت از قلب مهربونت بگذره و چشای قشنگت فقط نظاره گر خوبی و خوشی و خوشحالی باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . براشون حمد خوندم .

تولدشون مبارک ان شاءالله حاجت روا بشن ❤

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خوندم انشاالله حاجت روابشه

قربونت برم من مهربون ، فدای قلب پاک و مهربونت ، انشاالله تمام خوبی ها و خوشی های دنیا یکجا نصیب دل مهربونت باشه ، زنده باشی عزیزم

واااااااااای عزیزدلم تاپیک رو الان دیدم گلم 🥰چه کنم من با اینهمه مهربونی😍😍😍😍 چقدر تو خوبی آخه د ...

قربونت بشم من شرمنده ام میکنی با محبتت

دستشون درد نکنه انشالله خدا حفظشون کنه قربونت بشم من الهی به حق آقا صاحب الزمان لحظه به لحظه ی زندگیت پر از خوشحالی باشه انشالله که روز به روز شادتر بشی و سلامت باشی خواهر مهربونم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
خوندم عزیزم،قربونت فدات

زنده باشی دوست من ممنونتم عزیزم ، از خدا برات بهترین ها رو آرزو میکنم ، انشاالله خدای بزرگ همیشه برات سلامتی و خوشبختی و عاقبت بخیری رقم بزنه ، شاد باشی گلم

تولد این خانومی که هستش هم مبارک باشه ان شاالله 120ساله بشه

ممنونتم مهربون ، زنده باشی انشاالله ، خیلی ممنون از تبریک قشنگت ، الهی تمام قشنگیای دنیا سهم چشای خوشگلت بشه.

سلام . براشون حمد خوندم . تولدشون مبارک ان شاءالله حاجت روا بشن ❤

سلام به روی ماهت 

مرسی عزیزدلم قربونت 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
سلام به روی ماهت  مرسی عزیزدلم قربونت

خواهش می کنم عزیزم 💚 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

سلام بر مهربونترین دوست دنیا

راستی اجی مریم یکی از دوستان اسمش مریمه اونم امروز تولدشه 😍😍😍😍

شلوغ کاری نکن خواهر الان میریزن تاپیک میبندن😂😂😂😂🤣🤣🤣 بیا همون تسبیح پخش کن 📿📿📿📿📿😐😂😂 ...

وااااای چقدر خوبی شما ، انشاالله همیشه تو جشنا و شادیا باشی و هر لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی تو دنیاست یکجا سهم دل مهربونت بشه عزیزم

وااااای چقدر خوبی شما ، انشاالله همیشه تو جشنا و شادیا باشی و هر لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی ...

خوبی خودتونه خواهر 😂

ممنونم از دعای قشنگت مهربونم 💖😘❤

و همچنین گل

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام‌تولدشون مبارک 😍 خوندم براشون

سلام ممنونم عزیزم ، خیلی لطف کردین ، هدیه باارزشیه ، انشاالله لایق محبتاتون باشم ، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید انشاالله

ممنون تگم کردی. میخونم. 

سلام ممنونم دوست عزیز خیلی لطف کردید ، انشااللههمیشع لحظه لبخند رو لبت باشه ، هر چی خوشی تو دنیاست یکجا سهم دل مهربونت بشه عزیزم