2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم با ی زن مطلقه اس

1643 بازدید | 63 پست

سلام از دوروبریام شنیدم شوهرم با ی زن مطلقه اس ک اون زنم فامیله ولی نمیدونم کیه حالا بنظرتون چیکار کنم ب شوهرم بگم شنیدم و توضیح بگیرم یا ن چون گوشیش رمزشو بلدم نمیتونم چیزی بفهمم گوشی دیگه ای داره ک من ندیدم یبار دیدم قسم خورد گفت تمام و منم بخاطر بچم موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شوهرم سابقه ی درخشانی داره تو خیانت چندبار گرفتمش اما بخاطر بچم و التماساش موندم

آهان پس سابقه داره 

خب یجوری اول زن و پیدا کن بعد به شوهرت بگو 

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

اگه سیمکارتش همراه اوله همراه من بزن روگوشیت ولی باشماره شوهرت.اگه ایرانسل،ایرانسل من بزن 

من مچه شوهرمو بابرنامه هاگرفتم هنوزم نمیدونه چجوری 

الانم سمانشو ول کرده چسبیده به دخترخالش حدیثه  

امروز صب پیرینت سیمکارتشو گرفتم.اول مطمئن شو بعد بهش بگو

زنا بخودشون رحم نمیکنن و گ ن مردا ک تکلیفشون مشخصه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

بخدا دوستم با افتخار میگفتش

بعد این دوست من از ی خانواده فوق العاده سرشناس و ثروتمندیه ... گفتم حداقل با ابروی خانوادت بازی نکن........

آهان پس سابقه داره  خب یجوری اول زن و پیدا کن بعد به شوهرت بگو

خودش پیش یکی از اقوام گفته با ی زن مطلقه تو فامیل رفیق شدم میگه بیا پیشم و فلان اونم هرچی گفته کیه خب شوهرم اسم زنه رو نگفته از کجا بفهمم اخه پر دورم مطلقه اس

خودش پیش یکی از اقوام گفته با ی زن مطلقه تو فامیل رفیق شدم میگه بیا پیشم و فلان اونم هرچی گفته کیه خ ...

اوه حالا خودش با زبون خودش گفته؟ 😳

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

فازتون نمیفهمم ..وقتی خودتم میدونی باهاشه چرا موندی

چون شوهرم از اوناس ک اگه بی دلیل اقدام ب طلاق کنم باید کلی دوندگی کنم تهش مهریه امم نمیده بچمم میگیره ولی اگه مدرک داشته باشم جرات نمیکنه چیزی بگه