سلام از دوروبریام شنیدم شوهرم با ی زن مطلقه اس ک اون زنم فامیله ولی نمیدونم کیه حالا بنظرتون چیکار کنم ب شوهرم بگم شنیدم و توضیح بگیرم یا ن چون گوشیش رمزشو بلدم نمیتونم چیزی بفهمم گوشی دیگه ای داره ک من ندیدم یبار دیدم قسم خورد گفت تمام و منم بخاطر بچم موندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون شوهرم از اوناس ک اگه بی دلیل اقدام ب طلاق کنم باید کلی دوندگی کنم تهش مهریه امم نمیده بچمم میگیر ...
مگه دسته خودشه مهریه نده.از سازمان ثبت اقدام کنی میتونی اموالشو حساب بانکی یا ماشینشو توقیف کنی.حداقل اگه بخاطر بچه ات نشستی یه چیزی به نامت بزن.ببین با محبت به نامت میزنه یا با ترسوندن. اگه نشد بزور و از،راهی که گفتم اقدام کن
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
ب اسم خودش نیس ب اسم رفیقشه اینم دوستاش بهم گفتن ولی شوهرم زیر بار نرفت.بنظرتون بگم فلانی این حرفو ب ...
تاثابت نکردی چیزی نگو.منم خبرم تافهمیدم قربت بازی دراوردم ریدم به همه چی.چون باهم میخاستن برن بیرون اگه همون موقع نمیگفتم میتونستم با بابایه دختره وپدرشوهرم برم بالاسرشون ولی گندزدم.الانم اولین کاری که میکنی اسمه زنه روبیاری مثلابگو دیشب خواب فلانی رو دیدم...ببین عکس العملش چیه. بعدشم بگرد عر جوری شده مدرک پیدا کن.یبارم میبینی الکی ازخودشون گفتن پس زندگی خودتو الکی بهم نریز
چون شوهرم از اوناس ک اگه بی دلیل اقدام ب طلاق کنم باید کلی دوندگی کنم تهش مهریه امم نمیده بچمم میگیر ...
اگه نمیخوای طلاق بگیری صداشو در نیار چون بیشتر به ضرر تو میشه ومیتونه صیغش کنه پس بزار رفیق بمونن. بدونن فهمیدی پر رو میشن واون موقع نمیتونی جلوشون بگیری اگه جدی طلاق میگیری حالشون بگیر مهریه بگیر طلاق
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
مگه دسته خودشه مهریه نده.از سازمان ثبت اقدام کنی میتونی اموالشو حساب بانکی یا ماشینشو توقیف کنی.حداق ...
سری قبل ک خیانتش رو شد اموالشو ب اسمم زد و قسم خورد تو دادگاه تکرار نکنه اما انگار ذات خراب درست نمیشه حتی حاضره امالشو از دست بده اما کثافت بودنشو کنار نزاره
مگه دسته خودشه مهریه نده.از سازمان ثبت اقدام کنی میتونی اموالشو حساب بانکی یا ماشینشو توقیف کنی.حداق ...
از طریق سازمان ثبت اسناد منظورت هست !
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
سری قبل ک خیانتش رو شد اموالشو ب اسمم زد و قسم خورد تو دادگاه تکرار نکنه اما انگار ذات خراب درست نمی ...
قبلا شکایت کردی ازش
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍