2777
2789
عنوان

,اونایی که بچه ۵ ساله دارن

413 بازدید | 30 پست

دوستان خیلییییییی بهم ریختم واقعا دیگه نمیدونم چه مدلی با بچم رفتار کنم جایی میریم کلا یه شخصیت دیگه میشه اذیت اذیت مهمونی کوفتم میشه کارای بد بی ادبی تف کردن زبون درازی اصلا حرفمو گوش نمیده

مثلا با عمه ای خاله ای میان دنبالش میره زنگ میزنم حال بپرسم میگه دختر همسایه رو زده😐همون لحظه کپ میکنم مگه میشههه این رفتار😐یا تف میکنه😐اصلا سلام نمیکنه🤦🏻‍♀️یهو غذا رو با دست میخوره میپاشه پرت میکنه 😐باورتون نمیشه بخاطر این کارایی ک میکنه اصلا مهمونی نمیرم چون همش باید خجالت بکشم هرچی به زبون میگیرم با ملایت با ارامش یا منع کردن وسایل یا خوراکی ک دوس داره مثلا این مدل تنبیهی ولی اصلااااا بی تاثیره چیکارکنم واقعاااا رد دادم

طبیعی نیست ... دختر من ۵ سالشه اصلا این حرکات رو نداره غر میزنه مهمونی بریم و اذیت میکنه ولی بقیه کارها رو نه

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختربچه ها خیلی اروم‌ترن واقعا

آها ببخشید فکر کردم دختره ... تو پسرا طبیعی تره این رفتارا ...پسر دوستم ۶ سالشه تقریبا همین حرکات رو داره و دوستم همش درمانده س

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
ولی اخه مگه میشه چیکارش کنم دیگه گریه ام میاد😭

کاری نکن. تازه اگر واکنش نشون بدی بدتره رفتارهاش تکرار میشه. رفتارهای خوبشو با تشویق تقویت کن. تو این مدت هم دیگه تنها نفرست خونه ی بقیه به نظرم. و بیشتر شهربازی استخر کوه و... ببرش تا خونه اقوام

ببرش پیش مشاور کاراش اصلا طبیعی نیست منم پسر دارم اما اینجوری نیست شیطنت داره اما بی ادبی نمیکنه

اتفاقا مشاور انلاین گرفتم میگه بهش خیلی بیشتر توجه کنید میخواد جلبه توجه کنه مخصوصا این رفتاراش از وقتیه که داداش جدید اومده فک میکنه اون فراموش شده ولی باور کن خیلی هم بهش توجه میکنیم بخوایم نخوایم کمتر شده بالاخره این نوزادم باید باهاش وقت گذروند