2777
2789

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

مدل چستر میخوام اگه ترکیب رنگی مد نظرتون بهم بگید 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که همه تقریباً تو یه رنج رنگ هستن فقط مدلاشون فرق میکنه

بنظرت کدومش بیشتر ب قالیم میخوره 

وای فرشت جفت فرشه منه😍

مبلات چطوره عزیزم میشه عکس بدی ببینم 

همشون میاد. اولی و سومی یکیند؟ 

نه فرق میکنه

مبلام مدلش قدیمی شده سرمه ایه ولی هر رنگ مبلی به این مدل فرش میاد

الان سرمه ای بهش میاد قشنگ یا ن من یکسال ازدواج کردم . شما وند وقت قالیلت خریدی

عزیزم من فروشنده مبلمانم.اون کرم صورتیه مدلش قدیمی شده بنظرم نخر.چستره ی رنگ خنثی ساده بخر مثل کرم طوسی روشن بنظرم قشنگتره چون فرشت شلوغه ی ترکیب رنگ قهوه ای یا رنگ گرم خیلی خونت شلوغ میکنه