2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست
منم اونجوری ما داداشم ازم 3سال کوچیکه دوتامونم مجرد بعد هی تصور میکنم این زن گرفت زنش خیلی خوشگل باش ...

وا،درمان کن خودتو گل،این چ طرز تفکریه،وقتی ما با کسی رفت وامد داریم یعنی بهم اعتماد داریم وگرنه رفت وامد بی معنیه،دیگه اعضا یک خانواده قرار نیس باهم حرف نزنن،نگاه نکنن،شوخی بجا نکنن،...اینکه نشد خانواده...فک کن خواهرشوهرت این حس نسبت بهت داشته باشه،خوبه ایا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم  ناراحتیمو چطور بروز میدادم؟؟؟

لازم نیس شوهرت یا هرکس دیگه ای بفهمه به خاطر نگاه ناراحت شدی 

نقطه ضعف نذار از خودت 

همیشه سیاست رفتاری داشته باش طوری برخورد کن ک انگار هیچ زنی مثل تو نیس و بهتر از تو برای شوهرت نبوده 

نه اینکه سریع بهش بگی بندازی تو سرش شاید زنداداشش ی چیز بهتری داره ک خانوم داره حساسیت نشون میده

منم اوایل خیلی رو این چیزا حساس بودم دقیقا مثل شما ولی الان دیگه مهم نیست 

چرا مهم نیست؟؟ 

شمام بروش میاوردی دعواتون میشد؟؟ 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
منم اونجوری ما داداشم ازم 3سال کوچیکه دوتامونم مجرد بعد هی تصور میکنم این زن گرفت زنش خیلی خوشگل باش ...

اتفاقا این اصلا خوشگل نیست 

منو اون قابل مقایسه نیستیم باهم 

اینم بگم من اعتماد بنفس ندارم اصلا

ببین عزیزم مشخصه خوب هرکس حرف میزنه بقیه برمیگردن نگاش میکنن بعدشم شما حرف تو دهن شوهرت میندازی که چی بشه حتی اگه بی منظور هم نگاه کنه با این حرف شما تو ذهنش بهش فکر می‌کنه و احساس می‌کنه زنداداشت از تو سرتره وتو بهش حسادت میکنی 

شاید خیلی حساس شدی. بدون داد و قال باهاش حرف بزن بهش بگو حرف دلتو

چی بگم آخه یبار اونجوری دعوامون شده 

دیگه من هرچی بگم و نگم اون یا اون دعواعه میافته 

چرا مهم نیست؟؟  شمام بروش میاوردی دعواتون میشد؟؟

باور کن به روش بیاری پرروتر میشه تازه یه چند روز بعد که میونتون دوباره درست شد شوهرت میگه من کارای بدترم بکنم این نهایتاً چند روز قهر می‌کنه دوباره درست میشه

چرا مهم نیست؟؟  شمام بروش میاوردی دعواتون میشد؟؟

آره مام سر این موضوع ها خیلی دعوا داشتیم مثلا میرفتیم خونه فامیلاش به من نگاه نمیکرد ولی با اونا مخصوصا خانومای برادراش شوخی میکرد یا اینکه با همکارای خانومش به شدت گرم میگرفت حتی پیام جک هم برای هم میفرستادن یا توی خیابون میرفتیم خانوما رو فقط نگاه میکرد.۱۲ ساله ازدواج کردیم نزدیک سه چهار ساله دیگه سعی کردم حساس نباشم ولی به همسرم گفتم آرزومه زودتر باجناق دار بشی تا اون موقع سکته بدم تو رو.منم سعی کردم خیلی به خودم برسم خیلی بیشتر از قبل بینی مو عمل کردم با اینکه اصلا دوس نداشت که عمل کنم حالا اون حساس شده