2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست

یاشوهزت هیز و اهل این حرفاست پس دیگه خبریه ....یا بقول خودت اصلا تو این حرفا نیست این فکر ها نتیجه ذهن توعه.پس ذهنیتت رو عوض کن .چون اگر بی دلیل همش جلوش این حرف رو بزنی مطمعن باش شوهرت ناخود آگاه ذهنش می‌ره پیش زن داداشت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دفعه اول واکنش نشون نمیدادی و بدتر حساسش نمی کردی به نظرم الان این اتفاق نمی افتاد که بیشتر عصبی بشی

حالا هم اگه بهش اعتماد داری دیگه  کش نده قضیه رو هر قدر بیشتر واکنش نشون بدی بدتر میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

اول اینکه زیادی حساس شدی 

دوم اینکه تاکید و عصبانیت و بروزش جلو همسرت بزرگترین اشتباهه 

داری بدتر میکنی 

از من میشنوی بیخیال باش آدم میشه و ترجیحا رفت و آمدتو کم کن 

شما شکاکی،اگ شک داری به نزدیکانت چرا رفت وامد میکنی،واقعا خیلی بده ،همه اعضا یه خانواده ای،چرا میخوا ...

منم اونجوری ما داداشم ازم 3سال کوچیکه دوتامونم مجرد بعد هی تصور میکنم این زن گرفت زنش خیلی خوشگل باشه شوهر من یهو نگاش کنه اصلا روانی میشم

نمیدونم چرا ولی بنظرم رفتارت با شوهرت خیلی زننده و توهین آمیزه،یعنی چی که هر سری بهش میگی تو به اون توجه میکنی و اونو نگاه میکنی و فلان بیسار!اونم در حالتی که میگی اصلا مطمئن نیستی!باریکلا به همین کارت ادامه بده تا هم شأن زنداداشتو بیاری پایین هم آنتنای شوهرتو فعال کنی و روشو باز کنی!

اسی الکی حساسی ،اگر میددنی همسرت اهل هرز مریدن نیست با این بددلی ها زندگی تو خراب نکن

چیکار کنم؟؟؟ آخه مسافرتم باهم رفته بودیم

زنداداشم دخترخالمه خواهرشم بود 

همین رفتارو داشت!!! نمیخوام اینجوری باشه

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
چیکار کنم؟؟؟ آخه مسافرتم باهم رفته بودیم زنداداشم دخترخالمه خواهرشم بود  همین رفتارو داشت!!! ...

عزیزم اگر انقدر برات دغدغه شده رفت و امدت رو کم کن ، چاره ی دیگه ای نیست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب چه ایرادی داره نگاهش کنه؟ مگه نمیگی هرزه نیست زن داداشتم محجبه اس شاید بی منظور نگاه میکنه

آره نباید توجه کنه!!! 

من هزار برابر بهتر از اونم.... 

نمیخوام از خودم تعریف کنم 

خودشم منو خواسته اومده خواستگاریم 

بی منظور نگا کردم یکبار دوبار😔

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
چیکار کنم؟؟؟ آخه مسافرتم باهم رفته بودیم زنداداشم دخترخالمه خواهرشم بود  همین رفتارو داشت!!! ...

تو واقن رفت و آمدو خیلی کم کن منم مثل توهم البته مجردم....ولی درکل ازدواج کردم دوس ندارم با دوستان رفت و آمد کنم ولی خونواده فرق داره....درکل بهونه بیار زیاد رفت و آمد نکن بزار هم خیالت آسوده هم یکم فکرت آروم