2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست
چی بگم آخه یبار اونجوری دعوامون شده  دیگه من هرچی بگم و نگم اون یا اون دعواعه میافته

خب پس حساسیت نشون نده. بیشتر محبت کن بهش. از زیبایی های خودت پیش شوهرت بیشتر به نمایش بزار. اخلاق و رفتارتو اصلاح کن. شکاک و بدبین هم نباش و توکلت به خدا باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر انقدر برات دغدغه شده رفت و امدت رو کم کن ، چاره ی دیگه ای نیست 

رفت و آمد آنچنانی نداریم 

کلا اوناذیهذشهر دیگن ما یه شهر دیگه 

چندماه یبار خونه بابامینا همو میبینیم اونم چی بشه

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
ببین یه روز شوهرت پیشت نبود بهش پیامک بده اگدباز خیلی عذاب بکشی مودبانه بدون دعوا توضیح بده بهش و خو ...

چی بگم تو پیامک؟ اینطوری به قول دوستان حساس نمیشه؟؟ 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
رفت و آمد آنچنانی نداریم  کلا اوناذیهذشهر دیگن ما یه شهر دیگه  چندماه یبار خونه بابامینا ...

خب پس به خودت اینو بقبولون هیچ اتفاقی نمیتونه بین دو نفر که هردو متاهل هستن و چند ماه یکبار همو میبینن بیفته،سعی کن از حساسیتش برای خودت کم کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم