2777
2789

چند ساله که بهم میگه میدونه من از اتاق عمل وحشت دارم فوبیا دارم در حد مرگ   این عوضی آه هم در بساط نداره کارگر ساختمونیه فقط یه پراید قراضه داره امشب باز هم حرفای همیشگی رو زد منم گفت باشه صد میلیون بده تا نوبت بزنم..با خوشحالی گفت غمت نباشه فردا ماشین رو میبرم برا فروش 😫 بچه ها بگید چی جواب این مردک احمق رو بدم ..من چون میدونستم پول نداره الکی گفتم اگه بفهمه الکی گفتم دوباره چند روز تو خونمون جنگ و دعواست 🤐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

وااااا اونی که برا دماغ بخوادت  اگه بهترین چهره ام داشتی باشی اگه خدایی نکرده زیباییتو ازدست بدی راحن طلاق میگیره به خاطر دماغ اخه!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

فقط یه عکس از دماغ  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی