2777
2789

خانوما من خیلی پرخور خوش اشتهام 

کلا از صبح که بیدار میشم همش میلونبونم تا شب موقع خواب غذا های پر کالری و تنقلات ولی امروز رژیم کم خوری گرفتم کل روز اینارو خوردم 

صبحانه عدسی دو لیوان ساعت ۹

یک مشت تخمه آفتابگردان ساعت ۱۰

بلال کبابی یک عدد متوسط ۱۰نیم 

برگه زردآلو یک عدد دو عدد گردو ۱۱

نهار نخوردم ولی یه لیوان نسکافه 

با دوتا برگه زردآلو خشکو دوتا گردو 

الآنم ۱۵قاشق عدس پلو خوردم دیگه تا فردا صبح هیچی ن

میخورم

بنظرتون بازم زیاد خوردم یا خوبه

قربونت برم ساعت 9 دو پیاله عدسی خوردی یه ساعت بعدش یه مشت تخمه؟ بنظرم داری زیاده روی میکنی..

واقعاً 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کلی هم به خودم افتخار کردم که امروز کم خوردم 😑😑😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 کلی هم به خودم افتخار کردم که امروز کم خوردم 😑😑😑😑😑

ببین اگه اصولا بیشتر از این حرفا میخوری...
و امروز کمتر خوردی...بازم افرین...پیشرفتت خوبه...ذره ذره اشتهات کمترم میشه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببین اگه اصولا بیشتر از این حرفا میخوری... و امروز کمتر خوردی...بازم افرین...پیشرفتت خوبه...ذره ذره ...

اوووووه فک کن صبحانه شیرینی خامه ای میخوردم تا شب کلی پاستیل کیک باقلوا چیپس پفک غذا هامم که خیلی میخوردم ساعت ۱۱شب برنج میخوردم مثلا سه کفگیر یا پیتزا یدونه کامل 

اوووووه فک کن صبحانه شیرینی خامه ای میخوردم تا شب کلی پاستیل کیک باقلوا چیپس پفک غذا هامم که خیلی می ...

پس امروز عااالی بودی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃