2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست

خدای من دکتر تو تلوزیون گفت بچه با وزن سه کیلو نرمال ب دنیا بیاد یک ساله شد باید ده کیلو بشه دختر شما ده کیلو صد گرم تو یازده ماهگی هست 

نمیدونم چی بگم 

یه تاپیک زدیا

الکی حرص میخوری

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
میشه راهکار بدین واسه خوش غذایی دختر من که اینقدر نخوره؟؟،😐😂🤝

واای ناشکری نکن خداروشکر ک میخوره بُنیه بچه باید قوی باشه مث ما خوبه با یه زایمان بپاشیم؟😂 فقط چاق نشه عیب نداره. چاقم بشه با ورزش میشه درستش کرد اما استخون ضعیفو نمیشه کاری کرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحو منظورمه😂🤦🏻‍♀️ صبا بیسکویت مادر یا موز یا نون خالی میخوره. عصر یا غروب غذای دیگه ای نمیخوره ت ...

وا دختر من الان یازده ماه ش هست هفته دیگه میشه یک ساله 

اونم همینجوری هست 

بیخیال بابا 

سفره بنداز دور هم بخورید 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
پوف ازالان غصم داره واکسن بزنه نورعلی نور میشه همون شیرم نمیخوره میشناسمش هربار ک واکسن زد چن درصد ب ...

نه واکسن یکسالگی اصلا سختی نداره انگار نزدی منم اوضاع داشتم برا هر واکسن ولی یکسالگی خیلی خوب بود

خدای من دکتر تو تلوزیون گفت بچه با وزن سه کیلو نرمال ب دنیا بیاد یک ساله شد باید ده کیلو بشه دختر شم ...

اره دختر منم تولدش دقیقا سه کیلو بود

توی ۱۰ ماهگی ۱۰ کیلوبود ۱۱ ماهگی هنوز وزنش نکردم

زیادی حساس شدم ن؟ امروز صبحونه نخورد کفو خون قاطی کردم😂🤦🏻‍♀️ بخدا نگرانم خودم خیلی بدغذا بودم ۹ سالگی ۱۷ کیلو بودم دوس ندارم مث من بشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

انتظا ر داری بچه ای قیمه وقورمه خورده بشینه فرنی بخوره 🙄

راس میگی دیگه فرنی نباید درست کنم مدتیه اصلا نمیخوره. من فرنیو صبا بهش میدم ک گویا ب همون بیسکویت و موز و نون خالی باید راضی بشم

اخ پسر منم‌همینه تاپیک قبلمو ببین چقد نالیدم ازش ۱۳ ماهشه

عزیزم دیدم تاپیکتو خیلی سخته شرایطت درکت میکنم کاش لااقل غذا سفره بخوره. کوچیکم هس نمیتونی از شیر بگیری. من این مشکلاتو برا صبحونه و عصرونش دارم 

اسی واقعا ناشکریااا بچت کوکو میخوره خورشت میخوره همه چیو میخوره فقط صبحونه نمیخواد که بجاش خامه مربا بده شاید دوس داشت یا سرلاک بیا تاپیک اخر منو بخون ببین بچم چیکار میکنه که قدر بچتو بدونی😂

عزیزم دیدم تاپیکتو خیلی سخته شرایطت درکت میکنم کاش لااقل غذا سفره بخوره. کوچیکم هس نمیتونی از شیر بگ ...

بچه من هیچی نمیخوده نه غذای سفره نه غذایی که برای خودش درست میکنم جدا.غذای سفره که نمیتونه بخوره اصلا

به بچه زیر یک سال سیب زمینی سرخ کرده با سس بده؟!!!!! نی نی سایت واقعا جای عجیبیه

یعنی دکتر دختر من چیز عجیبی گفته؟

دختر من بد غذا بود و وزن نمی‌گرفت

هنوزم همینه

و دکتر بهم گفته بود سیب زمینی سرخ کرده بدم با سس کچاپ

بچه من هیچی نمیخوده نه غذای سفره نه غذایی که برای خودش درست میکنم جدا.غذای سفره که نمیتونه بخوره اصل ...

سرلاک میدی؟ من دقت کردم از وقتی صب ب دخترم بیسکویت مادر دادم فرنی نشاسته اینارو دیگه نخورد غذای صنعتی مزه داره وابسته میشن متاسفانه. مثلا برنجو با خورشت له له کنی بازم نمیخوره؟ 

براش غذای جدا درست نکن. غذای سفره رو خورده بهش مزه داده. همون غذای خودتونو مقوی تر درست کن میخوره. نگرانش نباش بزرگتر میشه شیرش کمتر میشه اشتهاش بیشتر میشه

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
یعنی دکتر دختر من چیز عجیبی گفته؟ دختر من بد غذا بود و وزن نمی‌گرفت هنوزم همینه و دکتر بهم گفته ب ...

فردا روز اگه آزمایش بدی و کلسترول خون بچه بالا باشه که الان اتفاقا خیلی شایع شده دربچه ها به خاطر سیب زمینی سرخ کرده پنیر پیتزا و بستنی همون دکتر تو مادر رو سرزنش میکنه