میشه راهکار بدین واسه خوش غذایی دختر من که اینقدر نخوره؟؟،😐😂🤝
واای ناشکری نکن خداروشکر ک میخوره بُنیه بچه باید قوی باشه مث ما خوبه با یه زایمان بپاشیم؟😂 فقط چاق نشه عیب نداره. چاقم بشه با ورزش میشه درستش کرد اما استخون ضعیفو نمیشه کاری کرد
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی واقعا ناشکریااا بچت کوکو میخوره خورشت میخوره همه چیو میخوره فقط صبحونه نمیخواد که بجاش خامه مربا بده شاید دوس داشت یا سرلاک بیا تاپیک اخر منو بخون ببین بچم چیکار میکنه که قدر بچتو بدونی😂
بچه من هیچی نمیخوده نه غذای سفره نه غذایی که برای خودش درست میکنم جدا.غذای سفره که نمیتونه بخوره اصل ...
سرلاک میدی؟ من دقت کردم از وقتی صب ب دخترم بیسکویت مادر دادم فرنی نشاسته اینارو دیگه نخورد غذای صنعتی مزه داره وابسته میشن متاسفانه. مثلا برنجو با خورشت له له کنی بازم نمیخوره؟
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
یعنی دکتر دختر من چیز عجیبی گفته؟ دختر من بد غذا بود و وزن نمیگرفت هنوزم همینه و دکتر بهم گفته ب ...
فردا روز اگه آزمایش بدی و کلسترول خون بچه بالا باشه که الان اتفاقا خیلی شایع شده دربچه ها به خاطر سیب زمینی سرخ کرده پنیر پیتزا و بستنی همون دکتر تو مادر رو سرزنش میکنه