2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
عزیزم از دکتر بپرس بگو غذا نمیخوره ولی سیب‌زمینی خیلی دوست دارهاحتمالا میگه عیب ندارد بده بخوره مثلا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم اینایی ک گفتی رو میدم اما روغن زیتون کره رو ن، انجامش میدم مرسی🥲💔💔 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش چنده؟ پسر منم همسن پسر شماست 

دختره بچه من عزیزم😅 الان تو یازده ماهگی وزنش نکردم ولی ده ماهگیش ۱۰ کیلو و صد بود. اما این چن وقت لاغر شده بنظرم پیشرفتی نداشته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه من سه سالشه .

غذا به زور میخوره .

مولتی ویتامین میدم تا اشتهاش باز شه .

هنوز دختر جاریم  ۹ سالشه . اما هیچی نمیخوره . پوست استخوان

خودمم اهل غذا خوردن نیستم کلا :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای دقیقا منممم😂 منم بابام سرشو میکوبیده به دیوار اینقدر چیزی نمی‌خوردم مامانم میگه فقط با شیره گوش ...

منک بابام بیخیاااال تازه هله هوله هم دوراز چشم مامانم برام میخرید😂

غذارو بزار جلوش بزار هرچی دلش میخواد بریزه کثیف کاری کنه بازی کنه با غذا دهنشم موقع غذا دادن پاک نکن آخره کار تمیز کن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

غذای سفره ک خیلی وقته شروع کردم برنج و خورشت اینا میخوره گاهی زیاد گاهی کم. دیشب کوکو سبزی داشتیم فق ...

وا چرا پس میگی فقط شیر میخوره میگی ک میخوره 

دختر منم یک هفته دیگه میشه یک ساله گاهی خوب غذا میخوره گاهی نههمچین گفتی اصلا هیچی نمیخوره گفتم شاید ب غیر شیر تو این یک سال هیچی نخورده

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
بچه من سه سالشه . غذا به زور میخوره . مولتی ویتامین میدم تا اشتهاش باز شه . هنوز دختر جاریم   ...

مثل اینکه حالا حالاها درگیریم بااین قضیه 🥲 منم خیلی بدغذا و ضعیف بودم اثارشو الان تو جوونیم میبینم دوس ندارم دخترمم مث خودم بشه. از طرفی شوهرمم لاغر اصن یه وضعی🤦🏻‍♀️

پسر من ۲ سال و۵ ماهشه هنوز همون عادت بد غذایی رو داره

حاضره گشنه بمونه ولی غذایی که دوست نداره رو نمیخوره

مرغ و گوشت اصلا لب نمیزنه فقط کتلت دوست داره

الانم ک فصل سرده مدام مریض

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
وا چرا پس میگی فقط شیر میخوره میگی ک میخوره  دختر منم یک هفته دیگه میشه یک ساله گاهی خوب غذ ...

صبحو منظورمه😂🤦🏻‍♀️ صبا بیسکویت مادر یا موز یا نون خالی میخوره. عصر یا غروب غذای دیگه ای نمیخوره تا شام(حالا شاید یذره میوه بخوره). منتظره ما سفره بندازیم بیاد کنار ما بخوره من دارم حرص بقیه روزو میخورم