2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
اکثر بچه ها فرنی و نشاسته دوست ندارن و نون خالی خیلی دوست دارن نون سبوس دار مثل بربری بده دستش بخوره ...

عای جونم خدا حفظش کنه پسرتو😍😄

والا خواهر این تاپیکم مال چهار ماه پیش هست اونموقع یکم بدغذا بود و من ناشکری کردم، الان دیگه افتضاح شده. مثلا دیروز صبح یک چهارم کف دست نون و خامه خورد، ظهر یه کوچولو تخم مرغ و دیگه تا شب لب به هیچی نزد فقط چسبیده بهم ک شیر بده. براش سفره بزرگ میندازم میگم عب نداره بریزه بپاشه، میدونی چیکار میکنه؟ کل سفره رو جم میکنه ظرفشو میندازه کنار بازی میکنه بجای خوردن. دیگه بریدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین بخوایم قبول کنسم یا نه بچه های الان نسل فست فودن سیب زمینی رو سرخ کن همون تخم مرغ رو هم بزن شکل ...

وای عجب ایده خوبی یه دنیا مرسی فردا درستش میکنم😍😍🤍🤍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحو منظورمه😂🤦🏻‍♀️ صبا بیسکویت مادر یا موز یا نون خالی میخوره. عصر یا غروب غذای دیگه ای نمیخوره ت ...

تخم مرغ با كره بپز لقمه كوچولو بده

عدسي لوبيا

نون و كره مربا 

براش تنوع بده 

حليم هم خوبه

شش سالشه نه ناهار خورده نه شام شیرشم گرم بود نخورد خوابید فقطم میگه تو بایدبا  قاشق غذا بدی خو ...

ینی مال منم همینجوری میمونه؟ آه قلبم من نه میتونم بیخیال باشم نه مقابله کنم💔من خودم خیلی بدغذا بودم

راس میگی دیگه فرنی نباید درست کنم مدتیه اصلا نمیخوره. من فرنیو صبا بهش میدم ک گویا ب همون بیسکویت و ...

موز زياد نده خدا نكرده باعث لكنت ميشه

هيچ غذايي زياد نده

فرني هم در هفته چند بار بده 

بايد با بازي بهش بدي ببرش هواي ازاد 

اونجوری ک دیگه عمرا بخوره

بازیگوشه

سفره بزرگ میندازم ک بریزه بپاشه ولی بخوره ، کلا همچیو بهم میزنه میره پی بازی. انگار مودی هس😂 دیروز بشدت بدغذا بود امروز ولی همچی خورد

یعنی دکتر دختر من چیز عجیبی گفته؟ دختر من بد غذا بود و وزن نمی‌گرفت هنوزم همینه و دکتر بهم گفته ب ...

اره خيلي عجيب هيچ غذايي بدتر از چيپس برا گوارش بد نيست جتي از پفك بدتر هست ميچسبه به روده و هضم نميشه مدت هضم دوازده ساعت هست داغون ميكنه گوارش رو سس كه ديگه معلومه عدم تمركز و بيش فعالي

وزنش چقدره؟ پسر من ۱۳ ماهشه غذا کم میخوره ولی مقوی درست میکنم چند وقته اص‌لا وزنش خوب بالا نمیرفت ول ...

نمیدونم اخیرا وزن نکردم الان ۱۵ ماهشه فک کنم ۱۰ ۱۱ کیلو باشه. فقط قد کشیده وزن هیچی.

خیلی خوبه اینجوری میخوره. دختر من سیب زمینی آبپز رو فقط با مرغ میخوره. اونم گاهی اره گاهی نه

سانستول دکتر گفت سیپروهپتادین داره برا مغز کودک مضر نخریدم

اشتهاآور ضرر داره؟؟؟؟ جدی میگی؟ من میخواستم بخرم ک آخه واقعا اشتهای بچم کمه

دختر منم همین بود الانم ک پنج سالشه بدتره مثلا حبوبات توی خورشتو جدا میکنه خورشت بامیه لب نمیزنه باد ...

عزیزم این دیگه رسما شکنجه هس خداصبر بده 🥺💔 

منم بچه بدغذایی بودم دقیقا یادمه مث بچهای شما اجزای غذا رو جدا میکردم چقد مامانم دعوام میکرد گاهی زورم میکرد بخورم من عق میزدم 🤦🏻‍♀️😂 من ک ده دوازده سالگی یهو خیلی بهتر شدم. ولی خب بُنیه من ضعیف موند. برا همین دوس ندارم دخترم مث خودم بشه

ببینید به عنوان یه مادر بچه بد غذا فقط میتونم بگم وقتی میخواین به بچتون غذا بدین سفره بندازین بعد خو ...

راستش الان ۶ ماهه یه لقمه غذای راحت از گلوم پایبن نرفته

چون به محض اینکه سفره میندازم، سفره و تمام وسایل روش رو میترکونه. اولش خوبه یکم میخوره بعد انگاری بازیش میگیره. ن خودش درست حسابی غذا میخوره ن من. انقد حرص میخورم شیرم داره خشک میشه😔

والا اگه غذای سفره بخوره خیلی هم خوبه حلوا خرمایی با سویق درست کن خیلی برای وزنش و سلامتیش خوبه

سویق چجوری درست میکنن؟ 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر منم یکسالشه بعضی غذاهایی ک درست میکنم نمیخوره گاهی شده فقط میوه خورد یا نان خالی جلوی بچه رو نگیر اگه نان میخواد بزار نان خالی بخوره ک گشنه نمونه غذایی ک از خانواده درست میکنی بدون ادویه درست کن ک بچه هم بتونه همراهتون بخوره بچه من خودش نمیخوره باید دهنش بزارم همش در حال راه رفتن و بازی کردن بهش غذا میدم 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40