2777
2789
عنوان

یه گندی به موهام زدم که نگو نپرس بیاید کمک لدفن 😭😞😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 36 پست
منم عروسی داداشم چهار ناه پیش بود همین بلا سرم اومد موهامو رنگ کردم خودم تیره شده خیلی ناراحت بودم میخواستم یکم تیره کتم ولی یکم بیشتر از اون چیزی که میخواستم شد اما الان که عکس و فیلمم رو نگاه میکنم میبینم خیلی بهتر بود تیره وچون زیرش روشن بود الان دوباره روشن شده مثل قبل حالا دوباره میخوام تیره کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رنگ سه صفر ی کم روشن کن.. الان با شستن روشن نمیشه تا عروسی وقت کمه
خدایا من ایمان دارم که تو نی نی قشنگمو بهم برمیگردونی...میسپرمش بتو حتی حالا که پیش خودته...من منتظرش میمونم... خو دت کمک کن بغلش کنم
من خودم همیشه رنگ میکنم همیشه هم خوب میشه برای روشن کردن سه صفر بی ضرر تر از دکلره هست موهم نمیسوزه
خدایا من ایمان دارم که تو نی نی قشنگمو بهم برمیگردونی...میسپرمش بتو حتی حالا که پیش خودته...من منتظرش میمونم... خو دت کمک کن بغلش کنم
اکسیدان خالی بزنی روش روشن میشه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

تاپیک آلبالو خیلی تخصصی راهنماییت میکنه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه