2777
2789
عنوان

یه گندی به موهام زدم که نگو نپرس بیاید کمک لدفن 😭😞😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چقدر دستورای الکی و نا معتبر رررر عزیزم اکسیدان خالی و 3 صفر و اینا لازم نیست بزاری هم موهات سبز میشه هم میسوزه من کارم ارایشگری عزیزم سالنمم میرداماده ازین ارایشگاهای گلین خانمی نیستم به حرفم گوش کن یک پیمانه پودر دکلره یه پیمانه اکسیدان یک پیمانه شامپو یک پیمانه نرم کننده با هم قاطی کن عین شامپو زدن دو دست بشور موهاتو تا همون پایه 8 که گذاشتی روشن میشه به همین سادگی
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
اگرم خواستی موهاتو روشن کنی تا حد بلوند فقط و فقط باید با مواد اولاپلکس انجام بشه که با این مواد ضمانت کتبی میدن که بدوون هیییییچ اسیبی موهاتون روشن میشه
 این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩