یه آژانس بود وقتی زنگ زدم گفت قسمت خانوما جداست ، من فکر کردم منظورش اینه که آژانس خانما کلا جداست، بعد که رفتم دیدم نه همه آقا هستن و یه خانم منشی میخواست که تلفن جواب بده واسه عصر تا ۱۰ شب، هستین بگم چیشد؟
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استرس گرفته بودم ، خودش خیلی هیز بود ولی راننده هاش بندگان خدا همه بازنشسته بودن و محترم. بعد گفت بیا یادت بدم باید با سیستم چکار کنی خیلی راحته، (خیلی لاتی صحبت میکرد) بعد همش میگفت ما واسه حقوق هیچ مشکلی نداریم قراردادم میبندم باهات هر زمانی هم که بخوای اصلا تو بگو هفته ای یبار هرچقدر پول بخوای میریزم به حسابت...
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
گفت صبحا یه خانمی میاد تا ساعت ۳ از ۳ تا ۱۰ شبم شما بیا ، با اون خانمم یکساله کارمیکنیم اتفاقا متاهلم هست و خیلی راحتیم و فلان... بعد یه سوال عجیب پرسید ازم، گفت. شما از اون متاهل های بد دل که نیستی ؟ میتونم باهات راحت باشم؟ راستی خونمم همین بغله آژانسه...
گفت صبحا یه خانمی میاد تا ساعت ۳ از ۳ تا ۱۰ شبم شما بیا ، با اون خانمم یکساله کارمیکنیم اتفاقا متاهل ...
این دیگه فکر کردن و تعریف کردن نداره معلومه چی میخواد دیگه😐
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁