2777
2789
عنوان

چند وقت پیش یه جا رفتم برای کار....😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 57 پست
چقدر بی شخصیتی تو خدا نیاره برات

بخدا هیچکس نمیفهمه، من سر کار نرفتم تا حالا ، به دلایلی اصلا اعتماد به نفسم ندارم، بعد خب بار اول بود که همچین چیزی برام اتفاق میفتاد برا همین شوکه بودم

روزای خوبم میاد ، اگه یکم طاقت بیاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا کسایی ک خودشون می. خ. ارن بقیه ادم بدا رو زود شناسایی میکنن

هنوز که یادم میاد حالت تهوع میگیرم ، میگم کاشکی همون لحظه میومدم بیرون وقتی نگاهشو دیدم، ولی خب ترسش تا ابد باهام میمونه😞

هنوز که یادم میاد حالت تهوع میگیرم ، میگم کاشکی همون لحظه میومدم بیرون وقتی نگاهشو دیدم، ولی خب ترسش ...

خوبه سروصدا نکردی اومدی بیرون

ناراحت نباش اون عوضی باید بخاطر کاری ک کردت ناراحت باشه

خوبه سروصدا نکردی اومدی بیرون ناراحت نباش اون عوضی باید بخاطر کاری ک کردت ناراحت باشه

همش با خودم میگم این چقدر زرنگ بود ، من هرجا میرفتم واسه کار میگفتن مجرد میخوایم که حاشیه نداشته باشه، این گفت متاهل خوبه ، که هر غلطی بکنه و اون متاهل از ترس آبروش دم نزنه

شوهرت واکنشش چی بود؟

من همشو تعریفرنکردم براش ، فقط گفتم هیز بود ، ولی چند باری رفته بود از اونجا رد شده بود که طرف رو ببینه و بشناسه، والا میترسم بگم چون در این مواقع اصلا عاقلانه برخورد نمیکنه میره یه بلایی سر طرف میاره، چند سال پیشا سر یک متلک معمولی تو خیابون گرفت طرف رو تا جایی که میخورد زد