یه آژانس بود وقتی زنگ زدم گفت قسمت خانوما جداست ، من فکر کردم منظورش اینه که آژانس خانما کلا جداست، بعد که رفتم دیدم نه همه آقا هستن و یه خانم منشی میخواست که تلفن جواب بده واسه عصر تا ۱۰ شب، هستین بگم چیشد؟
بخدا هیچکس نمیفهمه، من سر کار نرفتم تا حالا ، به دلایلی اصلا اعتماد به نفسم ندارم، بعد خب بار اول بود که همچین چیزی برام اتفاق میفتاد برا همین شوکه بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همش با خودم میگم این چقدر زرنگ بود ، من هرجا میرفتم واسه کار میگفتن مجرد میخوایم که حاشیه نداشته باشه، این گفت متاهل خوبه ، که هر غلطی بکنه و اون متاهل از ترس آبروش دم نزنه
من همشو تعریفرنکردم براش ، فقط گفتم هیز بود ، ولی چند باری رفته بود از اونجا رد شده بود که طرف رو ببینه و بشناسه، والا میترسم بگم چون در این مواقع اصلا عاقلانه برخورد نمیکنه میره یه بلایی سر طرف میاره، چند سال پیشا سر یک متلک معمولی تو خیابون گرفت طرف رو تا جایی که میخورد زد