2777
2789
عنوان

چند وقت پیش یه جا رفتم برای کار....😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 57 پست

به همین برکت رنگم شده بود عین گچ ، بعد نمیدونستم چی بگم از طرفی هم نمیخواستم کولی بازی دربیارم ، اومد پشت سیستم که یادم بده من وایساده بودم، مغزم کار نمیکرد ، بعد توضیح میداد میرفت کنار و میگفت حالا تو انجام بده ، بعد من که میرفتم پشت سیستم میومد کنارم جوری که همش میخورد بهم...

روزای خوبم میاد ، اگه یکم طاقت بیاری...
گفت صبحا یه خانمی میاد تا ساعت ۳ از ۳ تا ۱۰ شبم شما بیا ، با اون خانمم یکساله کارمیکنیم اتفاقا متاهل ...

نرو اسی خواهرانه میگم اگه از اینا هستی که هرچقدر میگن نکن بدتر لج میکنی که هیچی اگرم حرف گوش کنی که نرو همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دید رنگم پریده رفت کنار ، گفت شوهرتون هم اگه بخواد میتونه بیاد محل کار رو ببینه، فقط شما دیگه اوکی هستی؟ میای؟ گفتم باید با همسرم مشورت کنم ، اخماش رفت تو هم و گفت پس تا فردا شب خبر بده، اومدم بیرون ، از شدت استرس راهمو گم کرده بودم ، تا ایستگاه مترو دویدم، اون لحظه اصلا مغزم کار نمیکرد ، ولی کاشکی میزدم تو دهنش،گرچه اینجور وقتا داد وبیدا کنی هم مقصر خودت میشی ، اون میشه آدم خوبه که ۳۰ سال سابقه داره تو اون محل و کسی حرف منه ناشناس رو باور نمیکرد😑😑😑

چراگذاشتی بخوره بهت چراوایسادی خودشو بماله بهت؟ حتمااهلش هستی خودت میخواسی دوس داری آره؟؟ 

عزیز دل تو این موقعیت نبودی شاید، ولی من از شدت استرس خشکم زده بود نه مغزم کار میکرد.انگار خشک بودم، بعدش تازه فهمیدم، البته به شوهرم گفتم ولی فقط گفتم هیز بوده بقیشو نگفتم 

چراگذاشتی بخوره بهت چراوایسادی خودشو بماله بهت؟ حتمااهلش هستی خودت میخواسی دوس داری آره؟؟ 

پلشت اگ دوس داشت بااسترس نمیومد اینجا تعریف کنه

میرفت با مرده میریخت رو هم صداشم در نمیورد