2777
2789

سلام پیتزا تابه ای پُفکی حرفه ای با خمیرآماده ای بیرون... کی بلده توضییح بده برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اصلی ترین اصول پیتزا پنیرشه

شما اول خمیرتو روش سس بزن

روی اونو پر از پنیر کن بعد هر چی میخوای بریز اخر باز روش پنیر بریز

نکتش اینجاست اون پنیری که زیر میریزی باعث کش اومدن پیتزا میشه نه پنیر روش

واینکه قارچم جدا تفت بده ابش کشیده شه بریز همینجوری نریز

یکمم اویشن و فلفل سیاه بریز روی پیتزات

بیشترتوضییح میدین لطفن

منم دوستم بهم گفت خمیر نان باگت رو از مغازه هایی که نان باگت درست میکنند  خریدم خیلی نازک کردم چون  بپزه پف میکنه بعد مواد پیتزا رو روش ریختم و گذاشتم داخل فر ،احتمالا با تابه هم بشه 

دوستم میگفت با خمیر نان بربری هم درست کرده ولی من امتحان نکردم ،فکر کنم خیلی خوب نشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   moeinipoor  |  18 ساعت پیش
توسط   11aye  |  3 ساعت پیش
توسط   nazgol69mk  |  3 ساعت پیش