2777
2789
عمم ازدواج نکرد اصلا و الان که دیگه بازنشسته شده و پیر کاملا تنهاست دوست داره بقیه براش وقت بذارن ول ...

وای مثل عمه شوهر من که پزشکه و خیلی پولدار ولی بچه نداره ‌و همیشه عصبانیه و انتظار داره همش بریم بهش سر بزنیم سنش پنجاه هست و با اینکه مطب میره پولداره کلی میتونه تفریح کنه ولی انگار خلا داره

من 5 سال اول زندگی به خاطر مسایل مالی نمیخواستم بچه بیارم ولی انقدر پشیمونم الان.  انگار مشکلا ...

الهی عزیزم عیب نداره اگه دلت بچه می‌خواد الان تلاش کن بیار یه سری مشکلات هیچ وقت تموم نمیشه و فقط وقت کسی که از ته دل بچه می‌خواد هدر میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل عمه شوهر من که پزشکه و خیلی پولدار ولی بچه نداره ‌و همیشه عصبانیه و انتظار داره همش بریم بهش ...

عمه من بالای شصت سالشه کلی خواستگار داشت گفت از شوهر و بچه بدم میاد هرکی براش خواستگار میفرستاد فحشش میداد الان خون هممونو کرده تو شیشه وقتی کسی یه سبک زندگی رو انتخاب میکنه باید همه عواقبشو بپذیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اطرافیانم یه خانواده هستن نه پشیمون نیستن... چندتا خانواده هستن آره پشیمونن بعضیا شون میگن کاش بیشتر ...

من حرف لیلا فروهر و دیدم که میگفت ایکاش بچه آورده بودم یا اگه اشتباه نکنم مرجانه گلچین که میگفت الان که سنم بالا رفته نیاز داشتم به رفت و آمد و بچه و اینا که حوصله م سر نره 

نه اطرافم هر کی نیاورده داره عشق و حال میکنه و پشیمون نیستن اونایی که یکی دارن هم باز چیزی نمیگن ولی ...

آره منم دو مورد اطرافم دارم ۲ تا دارن وضع مالی هم متوسط رو تهران ماهی ۳۰ ۴۰ درآمد دارن با خونه و ویلا و ماشین و زمین اینا موثق می‌دونم دارن ولی پشیمونن از دوتا داشتن میگن یا هیچی یا یکی کاش می‌آوردیم.

به دنبال وارستگی 
من حرف لیلا فروهر و دیدم که میگفت ایکاش بچه آورده بودم یا اگه اشتباه نکنم مرجانه گلچین که میگفت الان ...

نمی‌دونم این سلب ها رو آدم نمیدونه چطوره اوضاعشون😁 یهو میبینی پول گرفتن بگن بچه خوبه😁 پژمان جمشیدی ام شنیدم می‌گفت کاش برای زندگی وقت میذاشتم و بچه و فلان و اینا

به دنبال وارستگی