2777
2789
تکم البته بعد سالها یه داداش هم آوردن اونم الان تکه😁 . دوتا تک بچه بودیم یه جورایی 

الهی عیب نداره من و داداشم ۱۶سال فاصله سنی داریم ولی همه درد و دلامون پیش همه بزار بزرگ‌تر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر سن میگی یا اعصاب یا شرایط زندگی؟

نه سن که‌چون‌دومیه بنظرم مشکلی نداره الان طرف ما همه دخترا رو سی تازه ازدواج میکنن ولی شاغلم شغلم خیلی برام مهمه نرمم مشکل مالی نداریم ولی خودم نمیتونم از کارم بگذرم خیلی برام اولویته

نمی‌دونم این سلب ها رو آدم نمیدونه چطوره اوضاعشون😁 یهو میبینی پول گرفتن بگن بچه خوبه😁 پژمان جمشیدی ...

نه متاسفانه حقیقت رو میگن گلم از یه سنی که دیگه آدم نمیتونه بچه دار بشه پشیمونم میشه آدمیزاد ذاتش اینجوریه اطرافمون پولدار پشیمون زیاد داریم که بهترین تفریحات و سفرها رو داره اما پشیمونه از بچه نیاوردن من خودم شرایطم طوری بود هیچ کمکی ندارم برای نگهداری بچه و دومی هم آوردم بخاطر غم و بی کسی اولی حال روحیم افتضاحه و افتضاح بود اما همین چند تا آدم که میگم یا پزشکن یا پولدارن و کلی هم امکانات دارن میگن صبر کن پنج سال دیگه میفهمی چقدر کارت درست بوده وقتی سنت بالاتر رفت میفهمی تو عاقل تر از ما بودی

نه متاسفانه حقیقت رو میگن گلم از یه سنی که دیگه آدم نمیتونه بچه دار بشه پشیمونم میشه آدمیزاد ذاتش ای ...

منم عین شما درسم نیمه موند.... علایقم فعلا بایکوت شدن ...کارم تو خونه است..تنهام و بدون کمک..ورزشم تو خونه است درسال شاید ده روز برم شهرستان خونه مادرم آزادانه بگردم و تفریح شخصی کنم.... بعد یکی می‌زد سرم که فلانی هم دوتا کار می‌کنه هم درس میخونه دکترا و هم ۳ تا بچه داره!!! و نمیگه که فلانی بچه‌هاش خونه فامیل بزرگ میشن و من بالا سر بچه هامم... من تصمیمم رو گرفتم این حرفا آزارم نمیده فرزند برام اولویت داره که ۳ تا پشت هم آوردم و میارم یکی دیگه احتمالا ولی این علایقم هم پشت در نمیمونن همیشه بالآخره آروم آروم میرم سراغ شون کارمو گسترش میدم و درسمو تموم میکنم روسیاهیش میمونه واسه اونایی که این روزا زخم زبون زدن

به دنبال وارستگی 
نصیب نشه دو تا از همکاران شوهرم تک فرزندشون و از دست دادن و حال روحیشون وحشتناکه یکیشون و حتی تیمارس ...

چ‌ی بگم نمیتونم تصورش کنم حتی سخته.. گفتن اینکه دوتا زیادع کاش یکی میآوردم هم سختع واقعاً 

به دنبال وارستگی 

آره عموم و زن عموم یه پسر دارن الان ۲۰ سالشه عموم الان ۵سالی میشه بچه دوم میخواد ولی انگار زنعموم نمیتونه وضع مالی‌شان عالیه ولی پسرش شده نگهبان باباش که خامش نکنن اطرافیان بره زن دوم بگیره البته عموم رو چند بار با به خانم دیدن که بوضوح گفته میخوام آشنا بشم برا ازدواج دوم بخاطر بچه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من یه دونه دارم و‌خودم میدونم چند سال دیگه پشیمون میشم الانم سی و‌شش سالمه ولی واقعا حال دومی رو ندا ...

اگه می دونی پشیمون میشی داستانش فرق داره بازم بیشتر فکر کن اگه بعد چند سال حسرت میخوری بیار اگه که نه نیار خواهر من الان تو عذابه شاید خنده ت بگیره ولی هر کی و میبینه میگه تخمکت و فریز کن

آره عموم و زن عموم یه پسر دارن الان ۲۰ سالشه عموم الان ۵سالی میشه بچه دوم میخواد ولی انگار زنعموم نم ...

وای خدا دقیقا مردا وقتی سنشون بالا میره بیشتر دلشون می‌خواد بچه داشته باشن کنم دیدم از این موردا