2777
2789
عنوان

روش قطعی برای رشد مو و پرپشتی و.. 🌱

2404 بازدید | 239 پست

اول. ازهمه بگم دوستان این روش خانوادگی ماست و همیشه استفاده کنیم و اینک مادربزرگ بنده بااین روش تو سن 85سالگی ریزش نداشت و بلند بود 

همه ی ما این روشو انجام میدیم و مشکل ریزش و موخوره و رشد و.. نداریم 

دوستانی ک خیلی ادعای دونستن دارن و نظرکارشناسی میخان بدن جای شما نیست چون ترکیباتی میگم خیلی ساله استفاده شده توسط ادمای توسط و تاثیردیدن پس لطفا اگر دوس ندارید ازاین روش استفاده کنین نظر الکی و چرت ندین ممنونم 

............ 

حنا متناسب با حجم موتون و 2قاشق سرپر کاکائو و دوقاشق عسل و نصف استکان ابلیمو یا ابغوره و روغن سیاهدونه یا هر روغنی دوس دارین 2قاشق و 2 تخم مرغ محلی یا شرکتی و ی قاشق پودر بابونه یا گاوزبان یا داروی گیاهی بدرد بخور و 1 قاشق شیره انگور و... هرچیز دیگ ک قوت داره مث قهوه پودری وقوتووو و. قشنگ قاطی کنین و ی نصف استکان اب جوشم بزنین و قشنگ قاطی ک شد ی پلاستیک روش بکشین بزارین 1ساعت جلو افتاب و بعد بمالین ب موها و کف سر و.... قشنگ قاطی شد با موها پلاستیک بکشین روسرس بپوشین بعد دوساعت بشورین 

ماهی یکبار انجام بدین نیاز ب هیچ دارو و شامپویی نیست بعد خوب شدنتون سالی دوبارم کفایت داره 

درمان بیحالی سر و قوت نداشتن سر و.... همچی هست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هر ماه انجام بدی اگه انجام ندی دوباره ریزش میگیری درسته؟

نه اینک گفتم هرماه برای کساییک خیلی شدید ریزش وگرن یکی دوبارم بزنین درمان شدین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه