2777
2789
عمه من بالای شصت سالشه کلی خواستگار داشت گفت از شوهر و بچه بدم میاد هرکی براش خواستگار میفرستاد فحشش ...

دقیقا منم زیاد شنیدم که اولش آدم متوجه نمیشه و چون جوون هست فکر میکنه پیری هم همون شرایط هست بعد سن که بالا میره تازه میفهمه چیکار کرده متاسفانه آدم سن بالای تنها زیاد دیدم و سخته خونشون بی روحه هر چند من خودم حوصله بچه داری ندازم با اینکه دو تا دارم ولی این چیزام آدم میبینه میترسه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری خودمم ده سال فاصله انداخت شوهرش حوصله بچه نداشت بعد ده سال هر کار کردن نشد ۳ تا سقط داشت بعدش دخترش اومد واقعا زایمان دردناکی داشت الان ۱۴ سال اختلاف سنی بچه هاشه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دلیل پشیمونیشون چیه ؟

چیزی نگفته در این مورد وفقط بحثش که میشه میگه کاش بیشتر بچه دار میشدیم

💔

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

حتی دیدم از ازدواج نکردن هم پشیمونه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

من ندیدم کسی که بچه نمیخواد پشیمون بشه

ولی دیدم پشیمون بشن که زودتر بچه نیاوردن یا بیشتر بچه نیاورون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه متاسفانه حقیقت رو میگن گلم از یه سنی که دیگه آدم نمیتونه بچه دار بشه پشیمونم میشه آدمیزاد ذاتش ای ...

شما چند ساله اید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خواستگارهای خوبی داشت به هزار و یک دلیل موجه و غیر موجه همه رو رد کرد وقتی تصمیم به ازدواج گرفت دیگه خبری نبود وقتی فهمید یائسه شده مثل ابر بهار زار میزد که تا همین حالا امید داشتم حالا شوهر هم داشته باشم دیگه نمیتونم بچه خودم رو بزرگ کنم

تقریبا برای خواهرزاده ها و برادرزاده ها مادری کرد پولدار هم بود ساپورت مالی میکرد ولی درددل کرد و گفت اینا تهش میرن سراغ پدر و مادر خودشون منم که تنهام

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کسی که بچه نخواهد تا آخر نمیخواد بین اطرافیان من که اینطور بوده 

حتی خیلی دختر و پسر مجرد توی اقوام  داریم که شاغل و مستقل هستن و اصلا تصمیم به ازدواج ندارن و خیلی هم راضی و شادن چون این سبک رو انتخاب کردن 

ولی کسایی بودن که بچه داشتن ولی میگفتن کاش تک نبود کاش سن پایین تر می آوردم و….

خود من به شخصه آدمی هستم که اگه زمان به عقب برمیگشت هرگز بچه دار نمیشدم فقط به خاطر شرایط سخت اقتصادی جامعه و و نا امنی که الان گریببان همه رو‌گرفته،  وگرنه برای  بچم جون میدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.