2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواجِ مادرم 😔

271 بازدید | 26 پست

سلام.

کسی بوده که برای ازدواج کسی دعا کنه و دعاش قبول بشه؟

من می‌خوام برای ازدواج مادرم دعا کنم ،تا هم خوشبخت بشه و هم اینکه همسرش پدر خوبی برای برادرم بشه:)

اینم اضافه کنم برادرم چه ماهه بود که پدرم فوت شدن ،در واقع برادرم هیچ تصور و ذهنیتی از پدر نداره....

نمی‌دونم چه دعایی بخونم که با وجود گناهانی که دارم مستجاب بشه 🤷🏻‍♀️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات فرستادم قشنگم انشاالله حاجت‌روا شی

التماس دعا قشنگم امضام 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

دردسر درست نکن واسه خودت هیچ مردی جایگزین پدر واقعی خود آدم نمیشه 

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

من خودم مانع ازدواج مادرم بود...الآنم مورد خوبی وجود ندارد...

فرض کن دندون پزشک و کارخونه دار خواستگارش بودن من نذاشتم.

البته اون موقع جون بود و همش ۲۹ سالش بود...الان از عذاب وجدان دارم میمیرم.

حتی نمیتونم با پسری دوست بشم چه برسه به ازدواج 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ناپدری ها معمولا خوب نیستند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نمی‌دونم 

یکی از دوستان مادرم ازدواج کردن...آقا مطلقه هست و دوتا بچه داره...

خانوم هم مطلقه هست ی پسر ۱۵ ساله داره ...

از وقتی ازدواج کردن ،این آقا برای دوست مامانم ،ی خونه جدا و با جهزیه کامل خریده ...

الآنم به گفته پسرش ، بهترین پدر برای پسرِزنش شده

دوستان میشه بگید از چه دعایی نتیجه گرفتید؟؛