2777
2789
عنوان

سلام در مورد خواستگار نظر میخوام

58 بازدید | 37 پست

سلام نی نی سایتیای عزیز😊

دوستان یه خواستگار دارم ۴۳ سالشه، شغل آزاد

خونه رو که طبقه ی بالای مامانش رو ساخته، قیافه معمولی.

خودم ۳۸ سالمه معلم هستم، قیافه ی خودمم معمولیه

یکی از رفتارهایی که دو به شک ام کرده اینه که غیرتیه. هر دو مجردیم سابقه ی ازدواج هم نداریم. به چه مواردی نیازه بیشتر دقت کنم اگه ممکنه خواهرانه هم فکری کنین چون آمادگی اش رو نداشتم یه نفر معرفی کرد الان نمیدونم چطور ادامه بدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از غیرتی همون بددله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه شغلش درباره ی عکاسی و تدوین و این چیزهاست دولتی نیست

اینجور ادما تو این شغلا خوش اخلاقن معمولا

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه

غیرت که بد نیست...سیب زمینی باشه خوبه؟

البته غیرت با مردسالاری و حرفای بی منطق و شکاکی و زورگویی فرق میکنه

حتما تحقیق کن دربارش

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

این اگه خیلی غیرتی بود هم زودتر ازدواج میکرد هم با اختلاف سنی بیشتر با دختر کم سنتر هم کسی که شاغل نباشه 

به چیزهای دیگه بیشتر دقت کن اینکه چرا تا الان ازدواج نکرده

بچه ننه نباشه خسیس نباشه و...

حقوقش ؟  اخلاقش ؟  آدم بدی نباشه  خیانت نکنه  و ...‌‌ اینا رو ببین &nb ...

نه بابا اهل خیانت نیست مشخصه با خانمها راحت نیست

درآمده معمولی داره، اخلاقش هم همین مورده حساسم کرده