2777
2789
عنوان

سلام در مورد خواستگار نظر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 58 بازدید | 37 پست
متوجه منطورتون نشدم عزیز

گلم اینجا بر حسب دید خودشون حرف میزنن ممکنه با نظرات منفی دل شما رو سرد کنن و هیچ شناختی هم از طرف که ندارن 

شما باید با طرف رفت و آمد کنی تا بشناسیش 

و اینجا مشورت نگیری برای ازدواج و زندگیت 

بهتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گلم اینجا بر حسب دید خودشون حرف میزنن ممکنه با نظرات منفی دل شما رو سرد کنن و هیچ شناختی هم از طرف ک ...

آره حرفتون درسته، منتهی گاهی به نکته هایی اشاره میکنن که من اصلا یادم نبوده یا بهش فکر نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حرفتون درسته، منتهی گاهی به نکته هایی اشاره میکنن که من اصلا یادم نبوده یا بهش فکر نکردم

اون که بله

ولی ببین خیلی از اقایون کلا حساس هستن اما فقط باید ببینی ابن حساسیت تا کجا هست 

و طرف مشکل روحی روانی نداشته باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حرفهای شما منطقی بود عزیزم، راستش رو بخوای خودم هم یه تقریبا مثل شما فکر میکنم. میدونی خواستگار دیگه ...

عزیزم منم ۳۶سالمه و کارمند و کاملا معمولی به ازدواجی فکر کن که موفق باشه با کسی لحظات زندگیت رو بگذرون که شاد باشی حال دلت خوب باشه اخلاقش عالی باشه ‌. به دیگران بسپر باور کن خیلی پسرا هستن که خوبن فقط وضع مالی خوبی ندارن به جاش با خدا هستن اینا اگه بدونن تو باهاشون ازدواج میکنی میان جلو فقط کافیه تو صحبت ها بین همکارا غیرمستقیم بگی که این مورد ها رو قبول میکنم اون موقع بهت معرفی میکنن .  برای من امسال فقط ۳نفر معلم آقا بهم معرفی شد هم سن خودم اما من رد کردم چون دیگه علاقمند نمیشم 

عزیزم منم ۳۶سالمه و کارمند و کاملا معمولی به ازدواجی فکر کن که موفق باشه با کسی لحظات زندگیت رو بگذر ...

نمیدونم شایدم حرف شما درست باشه، خیلی گیج شدم نمیدونم چی خوبه چی بد. آره منم دنبال ازدواجی هستم که خوشحال باشم ولی تا کی صبر کنم! چند سال بعد فرصت مادر شدن رو از دست میدم دیگه

نمیدونم شایدم حرف شما درست باشه، خیلی گیج شدم نمیدونم چی خوبه چی بد. آره منم دنبال ازدواجی هستم که خ ...

میخای بچه از چه پدری به دنیا بیاری؟  چی داری که به اون بچه بدی عشق و محبت وقتی خودت نداری چجوری به یه بچه بدی . بنظرت خودخواهی نیست این منم مثل شما گاهی فکر میکنم که فرصت بارداری از دست میره ولی وقتی منطقی فکر میکنم میبینم من باید به یه بچه خانواده خوب بدم پدر و مادری درست باشیم براش با عشق و محبت نه اینکه صرفا به یه مردی ازدواج کنم و بچه بیارم حتی نتونم نیازهای اولیش رو تامین کنم.  همین آقا رو که گفتی بررسی کن اگه اخلاق خوب و سلامت روان و شرایط مادی معمولی داشت رو باهاش جلو برو