2777
2789
دقیقااااا.  دیگه بدم از دانشگاه نیاد هرروز فقط دختر پسرارو میبینی با وضعیت افتضاح

کلا همه جا خرابه هستش.من ۲۰سال پیش میرفنم داشنگاه از همون موقع هم یادم یکی از. بچه ها از دوست پسرش باردار شد

یا استاد دانشگاه دستش رو برده یود طرف رون یه دانشجوی

دیگه الان همه اوپنن

کلا همه جا خرابه هستش.من ۲۰سال پیش میرفنم داشنگاه از همون موقع هم یادم یکی از. بچه ها از دوست پسرش ب ...

اوه اوه پس از اول وضعیت خرابه

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونده منظورتون بی حیایی چیه دوستی. ارتباط الان جز بی حیایی نیس اما خب روابط مثلثی رومیشه گف

ی کلیپ دیدم زنه، دوتا مرد کنارش بود. بعد میگفت یکیش مهربون یکیش تخس. ایرانی بودن. اونم بی حیا ترین موردی بود که دیدم.

البته بی حیایی در کلام و هر چیزی میتونه نمود کنه

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
کلا همه جا خرابه هستش.من ۲۰سال پیش میرفنم داشنگاه از همون موقع هم یادم یکی از. بچه ها از دوست پسرش ب ...

این دیگه از اون حرفا بود. لطفا چنین چیزی عادی جلوه ندید.

اوه اوه پس از اول وضعیت خرابه

بله .من از اون موقع یادم.تازه دانشگاه من فقط دخترها بودن

اون همش میپیچونددانشگاه رو

تازه فک کن باباش میاورد دم سرویس سوارش میکرد 

اصلا یه اوضاعی بود

ی کلیپ دیدم زنه، دوتا مرد کنارش بود. بعد میگفت یکیش مهربون یکیش تخس. ایرانی بودن. اونم بی حیا ترین م ...

آره این بی حیایی هست اما خب بوس اینا رو ک میگن یا دوس پسر دوس دختر داشتن رو ... خیلی افکارشون رو قدیمی نشون میده 

وا یعنی چی من خودم یادم.چه حرف های میزنید مگه مرض دارم با ۴۰سال سن دروغ بگم .

اوپن بودن حرف زشتی بود، با چهل سال سن بگید درسته. ببخشید واقعا.

من خودم دبیرستان بودم 

هنوز تو ذهنم مرد انقدر خراببود تو تاکسی پاهاش رو‌‌فشار میداد به‌من و کارش رو کرد .اب اون موقع دیگه از ناکسی‌میترسیدم ولی چاره نداشتم .من هر قدر پاهام رو میکشیدم اون هیمیومد اینورتر 

اصلا بادش هم حالم رو خراب میکنم

تازه این جوری طرف متشخص قود

اوپن بودن حرف زشتی بود، با چهل سال سن بگید درسته. ببخشید واقعا.

خوب چی بگم .اپن یعنی ادمی‌که چیری حالیش‌نیست و‌باز‌

ببخشید خانم مودب 

من اصلا فک نکردم سر این کلمه گیر دادید

دوست دوران دبیرستانم که دوره دانشگاه از دوست پسرش باردار شد و بچشو بدنیا اورد گذاشت پرورشگاه باز رفت ...

فقط ازین مواردا تو فیلما دیده بودم!🤐

چون خیلی کنجکاو شدم می پرسم!

خوانوادش فهمیدن بارداریشو؟!  چی کار کردن یا اگه نفهمیدن اون دختره چی کار میکرد ک کسی نفهمه 

من خودم دبیرستان بودم  هنوز تو ذهنم مرد انقدر خراببود تو تاکسی پاهاش رو‌‌فشار میداد به‌من و کا ...

عزیزم دفاع کردن از خودت یاد بگیر حالا خدا زلیلش کنه و مطمئنم جواب کارش پس گرفته نگران نبلش از این به بعد پشت خودت باش

blackpink 
عزیزم دفاع کردن از خودت یاد بگیر حالا خدا زلیلش کنه و مطمئنم جواب کارش پس گرفته نگران نبلش از این به ...

اصلا دیگه تاکسی یادم رفت.زمان من که یه دختر ۱۵،۱۶ساله‌بودم و کلا میگفتن لال شو .اصلا مثل الان نبود که

فقط ازین مواردا تو فیلما دیده بودم!🤐 چون خیلی کنجکاو شدم می پرسم! خوانوادش فهمیدن بارداریشو؟! &nb ...

ایشون کمی تپل بودن و بواسطه همین‌ تپلی و پوشیدن‌ لباسای گشاد ادعا میکرد کسی جز مادرش نفهمید.. مادرشون فهمید و به بهونه مسافرت مشهد توی شهرمون هتل گرفت و بردش بیمارستان برای زایمان.. ولی پدر و برادرش میگفت نفهمیدن  (که من نتونستم باور کنم) و به سختی بچه رو به پرورشگاه سپردن … اونوقت عین خیالش نبود بازم به پسربازی هاش ادامه میداد🫥

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
خوب چی بگم .اپن یعنی ادمی‌که چیری حالیش‌نیست و‌باز‌ ببخشید خانم مودب  من اصلا فک نکردم سر این ...

من ادعا ادب ندارم، 

درسته شاید منظور شما این باشه، اما اینجا خیلی افراد هستند که چنین کلمه درک دیگه ای ازش دارند! ی سر با تاپیک ها بزنید. به هیچ عنوان قصد جسارت به شما نداشتم. فقط گفتم ی سری موارد نباید عادی و راحت جلوه داد